Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

incognito99

co sądzicie o Grycankach ?

Polecane posty

Gość jaki kraj tacy
celebryci:O ta starsza córa wygląda jak prosiak.

Jak masz dojścia i pieniądze to tak. Płacisz dziennikarzom by o Tobie pisali i bach, jesteś celebrytą.

Gość martapierdolisystem
Jesli się ma pieniądze to bardzo łatwo u nas można zostać celebrytą. Ale taki rodzaj popularnści mi się nie podoba. Jest wyjątkowo niskich lotów i żenujący. jakbym była na jej miejscu to bym zajęła się czymś na rzecz zwierząt lub dzieci. Przynajmniej jakiś pożytek by był. No i część ludzi by mnie lubiło- a nie pisało- "zabierzcie stąd tę maciorę, kim ona jest itp.". Jak na razie jest komicznym medialnym pasożytem. Płatnym.

Gość jaki kraj tacy
a niby jaki one mają pomysł? mają kasę.

Chociażby ich tusza. Są spory, jedni chwalą drudzy szydzą, ale GADAJĄ! Napędzają tą maszynę, a Grycanka leeży i pachnie. Czasem zje loda. :)

Gość hhhjjhjhhj
no nie wiem czy można je nazwac celebrytkami;) za pieniadze można sie pokazac w telewizji czy gazecie ale to tyle jak dla mnie celebryta to ktos kto ma pieniądze za to że jest znany, a one są znane dlatego że maja pieniądze a poza tym to sa to zwykle grube matrony:classic_cool:

Swoją drogą, córka ma ładną buzię, ale za bardzo zalaną tłuszczem. Matka jej krzywde zrobiła, mają tyle kasy to na jakiś obóz odchudzający. Bo tak, to ładne dziewcze by było.

Gość martapierdolisystem
nie byłaby ładna. Mają brzydkie rysy twarzy.. Choć uroda pojęcie względne.. Każdemu się podoba to co się podoba. ne mają mocno przeciętne twarze.

Gość zadaszga
krikri " Chociażby ich tusza. Są spory, jedni chwalą drudzy szydzą, ale GADAJĄ! Napędzają tą maszynę, a Grycanka leeży i pachnie." Grycanka lezy i capi...jak kazdy tluscioch :D One sa oblesne wrecz :O Wyobrazacie je sobie na plazy? :D:D:D:D:D:D:D