Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Annanananananam

Co Wam si臋 w sobie podoba a co nie?

Polecane posty

Go艣膰 Annanananananam

Oczywi艣cie chodzi o wygl膮d:) mi si臋 nie podobaj膮 moje krzywe i za chude nogi:( oraz moje wlosy, bo s膮 rzadkie. I nos, troch臋 za du偶y. Za to podobaj膮 mi si臋 moje oczyska bo s膮 du偶e i niebieskie oraz usta s膮 艂adne i pe艂ne. Nie akceptuje te偶 swojego wzrostu wed艂ug mnie jestem za wysoka mam 168cm. Podoba mi si臋 kszta艂t moich paznokci i og贸lnie d艂onie bo s膮 ma艂e:) to teraz Wy kobietki moje:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 WYP艁OSZZZZ
W ma艂ych d艂oniach fajnie wygl膮da du偶y kutas.

Udost臋pnij ten post

we mnie hmm... nosa nie znosze, bo jest okropnie zadarty i wyglada jak u prosiaka masakra! ale podoba mi sie moja figura, bo jestem szczupla, ale mam jakies tam piersi i tylek:D i nogi tez mam fajne:D chociaz nie obrazilabym sie jakbym miala grubsze z lekka:):D no i tak jak tobie podobaja mi sie paznokcie:D mam ladne i dlugie:D rzesy tez mi sie podobaja bo mam geste i dlugie:D i to naturalne i ogolnie oczy:D bo mam duze i zielone:D usz贸w na tomiast nie lubie, bo mam takie jakies 'zakrecone' i wlosy istne siano;D i nie rosna wogole:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annanananananam
Mo偶e si臋 wydaje du偶y w takich ma艂ych d艂oniach.. :)

Udost臋pnij ten post

Z wygl膮du, podoba mi si臋 w sumie tylko moja talia, chocia偶 mog艂aby by膰 w臋偶sza, ale nie jest najgorzej. Reszta, do wymiany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcbcbc
mnie si臋 jedynie nie podobaj膮 moje uszy s膮 lekko odstaj膮ce przez to mam problem z noszeniem kucyka, kok贸w itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annanananananam
Uszy to ma艂y problem zawsze mo偶na rozpu艣ci膰 w艂osy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcbcbc
ale ja bym czasem chcia艂a nosi膰 kucyk :P np. jak strasznie wieje, to jak mam rozpuszczone to zaraz na g艂owie busz a jakbym mia艂a kucyk...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vcbcbc
chocia偶 z wiekiem coraz mniejszy mam z tym problem kiedys si臋 bardziej przejmowa艂am a w zasadzie faceci podrywaj膮 mnie czy mam kucyk, czy te偶 rozpuszczone wydaje mi si臋, 偶e dla facet贸w szczeg贸艂y s膮 niewa偶ne, liczy si臋 ca艂okszta艂t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annanananananam
Ja za to musz臋 chodzi膰 w zwi膮zanych przez te moje wlosy:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annanananananam
Te偶 mi si臋 wydaje 偶e faceci nie zwracaj膮 uwagi na szczeg贸艂y, za to dziewczyny a偶 za bardzo.. Ja mam 19lat i ju偶 przesta艂am si臋 tym przejmowa膰 poprostu jak si臋 nie ma co si臋 lubi to si臋 lubi co si臋 ma. A poza tym to ka偶da dziewczyna ma w sobie co艣 艂adnego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi sie nie podoba m贸j
gruby brzuch starams sie cos z nim zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninariciprjour
co mi sie nie podoba: -paznokcie-nie oge ich zapuscic wiecznie sie lamia , rozwdajaja sie plytki -zbyt okragla twarz, wolalabym by byla bardziej pociagla wloy- i tak i nie. z jednej sytrony lubie je, ale trylko dzien po umyciu, nastepnego dnia sa juz przyklapniete,moglybybyc getsze, z drugiej trony jeste na tak bo maja piekny naturalny kolor, sa zdrowe i dlugie ewentulanie moglyby byc dluzsze ale nie chca rosnac:( co mi sie podoba: -oczy-wyraziste, "kocie" -dlugie i egste rzesy -doleczki w policzkach! -figura, -nogi-zgrabne szczuple, nie mam sie do czego przyczepic -pierci-proporcjolane, jedrne. -nos-proporcjonalny prosciutki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annanananananam
To nie jest 藕le. To co ci si臋 w sobie nie podoba to malutkie szczeg贸艂y:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja lubie swoje wlosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi sie moje nogi podobaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi sie wszystko podoba procz nadwagi Mam jasne oczy blond geste dlugie wlosy taka delikatna urode wiecie jasne brwi i rzesy to nie problem mam proste zdrowe zeby jestem ladna ale ta nadwaga to moja zmora cale zycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi sie podobaj膮 moje piersi i ty艂ek, og贸lnie proporcje klepsydry, ladne rysy twarzy. A nie lubi臋 nosa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰22112
Ja bardzo lubi臋 sw贸j biust, wi臋c lubi臋 go eksponowa膰 w 艂adnej bieliznie, oczywi艣cie tylko w sypialni ;) W艂a艣nie przegl膮dam sobie tutaj https://www.kinga.com.pl/biustonosze/bralette staniki. Czas nowego co艣 naby膰 ;)

Udost臋pnij ten post