Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venia15

Zyje jak paczek w masle, a mam dopiero 20 lat

Polecane posty

Gość aderererererffffff
i dobrze piszesz. ludzie sa glupi a potem placza. nie mowie zeby lapac sie za bogaczy itp ale szukac faceta ktory studiuje przyszlosciowy kierunek. w dodatku dobrego, o duszy romantyka..i wtedy zyje sie jak paczek w masle :) ja mialam takiego pecha ze uganiali sie za mna prymitywy bez przyszlosci, kretyni, przyszle szeregi roboli, prostaki albo patole. Olewalam ich rowno a nawet nie bylam w stanie byc z nimi ot tak dla jaj bo nie moglam potem spac po nocach bo snily mi sie koszmary ze nie daj boze ktoregos zona zostane :-O czekalam kilka lat na swoj ideal i oplacalo sie wyczekiwanie bo znalazlam :) wyksztalcony, zaradny, inteligentny, dobry, kochany i romantyczny chlopak, w dodatku w moim typie jesli chodzi o wyglad fizyczny. jestesmy razem juz 4lata, razem mieszkamy od roku. bardzo lubia go moi rodzice i w ogole rodzina jest nim zachwycona. smiesza mnie natomiast glupie dziunie ktore poleca na pierwszego lepszego prymitywo-robola albo patola a potem placza ze maz je bije, ze pije, ze zdradza, ze awantury stwarza, ze wyzywa, ze nie pracuje a na nich zeruje, dzieci naplodzi i ma je w "de" a dziewucha musi sama tyrac ciezko i zarabiac grosze na dzieci i darmozjada - patologicznego pasozyta. np moja kolezanka ma znajomego- brzydkiego, patologicznego, bezzebnego, bez podstawowego nawet wyksztalcenia(!!!) kretyna ktory nawet kobiet nie szanuje. ja patrze a on jest zareczony z jakas dziewucha! nie wiem skad sie biora takie glupie dziewczyny ale okropnie jej wspolczuje glupoty bo skonczy jako zona menela, z gromadka dzieci ktore ulica wychowa a menel z niej i dzieci zrobi sobie worek treningowy i sponsorow...

Gość aderererererffffff
trzeba wiedziec kogo za meza wziasc a nie potem plakac. naprawde dziwie sie dziewczynom ktore w ogole z takimi prymitywami do lozka ida, a co dopiero do oltarza... przeciez ten slub powinien byc dla nich najgorszym dniem w zyciu..:-O dziewczyny patrzcie kogo za partnera bierzecie, olewajcie patologie, prymitywow, chamow, prostakow i ludzi bez wyksztalcenia bo same sobie bat na tylek ukrecacie.

Gość fn rty tiu98oyuttdffsdsqd
kazdy jedzie na tych roboli bez wykształcenia a to tez ludzie!!! jak by wszyscy byli romantycznymi inteligentami z wykształceniem to KTO pieklaby chleb w piekarni, kto zamiatałby ulice, kto wywoziłby smieci, kto budowałby drogi, domy, mieszkania, kto sprzedawalby w sklepach, kto opiekowalby sie starszymi, chorymi ludźmi w szpitalach i kto sprzatalby wasze sterylne biura w których pracują jasnie oświeceni panowie i panie z wykształceniem??????????

Gość okokokoe
Slub poniżej 25 roku życia to patologia. Ale to moje zdanie:) robcie co chcecie, ale życie marnujecie:P

a nieudane małżenstwo nie zawsze jest z osoba bez wykształcenia!!!! znam wiele par- ona i on po studiach a mimo to facet k***** sie na lewo i prawo, miał kupe szmalu bo prowadził wlasny biznes. znam tez pary małzenskie, ktore sa skromne, moz nie maja za wiele ale zyja uczciwie, kochaja sie i sa szczesliwi. wiec NIE GENERALIZUJCIE bo wyksztalcenie i kasa nie sa gwarantem udanego małzenstwa i życia.

Gość EWAertyui
no wiesz, w życiu to jest raz na wozie, raz pod... cisz się swoim szczęściem i niech cię nie opuszcza...

moi rodzice- 35 lat po slubie, nadal zyja razem, zaczynali bardzo skromnie, wszytkiego sie dorabiali powoli, w pocie czoła ale cenili i cenia to co razem osiagneli, mimo ze pobrali sie za komuny a dzieci przyszły na swiat w stanie wojennym. znam tez takie pary, ktore skromne zyły w polsce, do angli wyjechaly za chlebem i tak im kasa uderzyla do glowy ze sie rozwiedli a dzieci wychowywane sa przez oboje rodziców, ktorzy maja nowych partnerow- matka pakistanczyka a ojciec jamajke.