Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venia15

Zyje jak paczek w masle, a mam dopiero 20 lat

Polecane posty

Gość venia15

Nierozumie,jak wiekszosc z was narzeka, ze nie ma kasy itd. mi sie super zyje. Ok przyznam wyszlam bogato za maz, i mlodo bo w wieku 18 lat za anglika i mieszkamy teraz w Anglii. Mamy wlasny dom i firme :). Jak w tamtym roku zaczelismy planowac dzidzusia , i w pierwszym cyklu zaszlam w ciaze:) Niewiem dlaczego niektore mlode dziewczyny marudza ,ze nie potrafia zajsc, mi sie wydaje ze przez to negatywne myslenie . Jak byscie mysleli pozytywniej ,to tez byscie wszystko mieli ,milosc ,kase i szczescie :)

Gość hhkhjkj
Oj naiwniutka jestes i bardzo głupiutka jak na swój wiek no i niedojrzała.. A czym się chwalisz? Tym, że nie zdobyłaś doświadczenia, zawodu a sytuacja zmusiła Was do wyjazdu za granicę... A co do ciąży, może słyszałaś o torbielach, mięśniakach, zespołu policystycznych jajników co uniemożliwia zajście w ciążę? Oj głupiutka, głupiutka... Ugotujesz chociaż jakiś obiad haha

Gość Olga21312121323
Bo Ci sie poszcześciło poprostu . nie na wszystko mamy w zyciu wpływ

Gość venia15-
pracuje w naszej firmie ,wiec mam zawod:)

Gość Olga21312121323
Ja też moge powiedzieć ,ze mi się poszczęściło ,ale jakoś potrafie mysleć inaczej od Ciebie i zrozumiec dlaczego sie komus nie powiodlo

Gość venia15-
mam szczescie bo ciagle nie narzekam jak inni i nie uzalam sie nad soba

Gość el moderere
twoje ip mówi, że jesteś z Wronek :classic_cool: słabe prowo postaraj się bardziej następnym razem 🖐️

z tego co autorka napisała wyszła za Anglika wiec nie zmusiła ja zadna sytuacja do wyjazdu na wyspy, a co do samej autorki hmm troche sie nie zgadzam z tym co napisałas. A le to moje zdanie.

Gość Olga21312121323
jasne.. znam ludzi ,którzy nie narzekają ,a wiatr im ciagle wieje w oczy

Gość chyba w snach
marne prowo :D

Gość Olga21312121323
Owszem myslenie ma znaczenie ,ale .. mało jeszcze wiesz o zyciu i tyle Ci powiem. Ja mam 23 lata wiec nie jestem wiele starsza ,a psychicznie o wiele dojrzalsza

Gość Olga21312121323
ale minie troche lat to nabierzesz pokory do zycia

Gość venia15-
Olga, a ty co mnie znasz??? nie wydaje mi sie , ze jestes psychicznie dojrzalsza o mnie. W koncu pracuje w firmie, wychowuje dziecko ,jestem mezatka , a ty ?

Gość venia15-
co zatkalo dojrzale kakao?

Gość eeerteeeee
no to sobie żyj miałas szczęście, pamiętaj że nie zawsze będziesz je miała:P

Gość venia15-
a skad wiesz , wlasnie ze bede miala, zawsze mialam od malego. Urodzilam sie w dosc bogatej rodzinie, rodzice super kochani, wiec dla mnie jest obce jak mi ktos opowiada o biedzie i ojcu alkoholiku

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
prowo a wy wierzycie jak idiotki

Gość autodestrukcja
venia15 Nie rozumiesz bo jesteś zbyt tępa...

Gość fotel
fortuna kołem się toczy.

Gość autodestrukcja
W sumie rzeczywiście chyba prowo, no bo po chuj zakładać taki temat?

Gość venia15-
Zalozylam ten temat poto zebyscie sie za siebie wzieli, przestancie narzekac ,marudzic tylko uwierzcie w szczescie i ze wlasnie ono moze sie wam zdarzyc

Gość venia15-
Od razu mam lepsze samopoczucie kiedy z samego rana dostanę ostre lanie po gębie twardym kutasem mojego lubego.:classic_cool:

Gość venia15-
do tego dodam ,ze te glupie wspisy to podszywy :) Ja jestem ladna i szczupla

Gość venia15-
Konkretnie chodzi o te wpisy: Zalozylam ten temat poto zebyscie sie za siebie wzieli, przestancie narzekac ,marudzic tylko uwierzcie w szczescie i ze wlasnie ono moze sie wam zdarzyc a skad wiesz , wlasnie ze bede miala, zawsze mialam od malego. Urodzilam sie w dosc bogatej rodzinie, rodzice super kochani, wiec dla mnie jest obce jak mi ktos opowiada o biedzie i ojcu alkoholiku

Gość gratulacjeeeeeeeeeeeeee
Super, że Ci się powiodło. Miałaś ogromne szczęście, więc je pielęgnuj. To prawda, że sporo osób narzeka na życie, ale jak nie narzekać w Polsce, gdzie ledwie coś zaoszczędzisz, to już Tusk Ci to zabiera z nawiązką. Co chwilę podwyżki, zmiana prawa na niekorzyść społeczeństwa, przecież nawet ACTA chciał wprowadzić i zniewolić Polaków maksymalnie, szczęście, że jesteśmy najmądrzejszym narodem świata i zaczęły się hakerskie ataki, a raczej blokady za karę, za ośmielenie się zabierania Polakowi jego świętego prawa do wypowiadania się na przeróżne tematy i korzystania z tzw. dobrodziejstw technologii, którą sami - my , właśnie Polacy tworzymy, a kto w Apple tworzył, progframował - Stefan Woźniak, a kto przy Gatesie pracował - Polacy. Zaraz się okaże, ze Marek Zuckeberg ma Polskie korzenie itp, itd.

Super, że Ci się udało, ale Ty wyjechałaś do kraju, który przez setki lat batożył narody, które były jego kolonią, zniewolił narody, nadal jest w Anglii myślenie kolonialne. Brytyjczycy wcale tacy cudowni dla Polski podczas 2 wojen światowych nie byli, a może inaczej - przyglądali się zabijaniu Polaków przez nazistów i stalinowców, przymknęli oko na wprowadzenie w Polsce komuny, Jałta, mówi to Tobie coś? Nie dziw się, że po okresie zaborów, 2 wojnach światowych i okresie komuny, Polacy tacy są - jak by Ci ktoś Twój dom rodzinny zabierał, zabijał rodzinę, terroryzował Ciebie za to, ze chcesz być wolna (okres komuny), to też byś inaczej śpiewała.

Nie każdy potrafi o tym nie myśleć i zapomnieć. Jesteśmy narodem mądrym, ale też pamiętliwym. Ja życzę tobie szczęścia, jednakże nie dziw się, że naród jest zły, wściekły, jak sobie rząd robi naród w trąbę i rypie naród z jego ciężko zarabianych pieniędzy. Dopóki ta władza będzie u steru, to ludzie będą narzekać, a teraz jeszcze bardziej. Polska zostanie z nami sprzedana za bezcen, bo dostępu do morza już nie mamy, przemysł przez powódź tysiąclecia, do której ten rząd - do jej skutków doprowadził poprzez zablokowanie ustawy antypowodziowej PiS i nie robił nic, aby umacniać tamy itp, to ten przemysł został zniszczony, a gaz łupkowy będzie należał do ruskich putinowskich (już jesteśmy sprzedani za grubą forsę, Putinowi, bo Tusk podpisał z nim 10.04.2010 umowę gazową na 35 lat, która robi z nas lenników Rosji putinowskiej i Putin od władzy nie odejdzie i wzorem Polski oszuka wybpory, bo za dużo ma do stracenia; a Tusk przy tej umowie nie domagał się zadośćuczynienia finansowego za 5 lat transferu gazu p[rzez Polskę od Rosji putinowskiej - zgadnij dlaczego?) , którym zakupu licencji na wydobycie gazu, Tusk nie zabronił. Morza nie mamy - jest głównie niemieckie, gazu nie mamy jest rusko-putinowskie, przemysł jest niszczony podatkami, bo Tusk na coś zbiera (nie wiadomo na co, ale rżnie nas ze wszystkiego co mamy, pisząc tak dobitnie) i pewnie pomimo tego, że powiedział, że ACTA nie będzie, to już pewno jest, ale publicznie nie wiemy o tym, bo by nasi informatycy blokowali strony premiera, a co najważniejsze Kasi Tusk... Chcesz wiedzieć coś więcej? Myślisz, że Lepper się zabił? Był ostatnim ogniwem do eliminacji w celu wprowadzenia w Polsce nowego porządku świata. Jeszcze czają się na Jarosława Kaczyńskiego i koniec, Polski już nie będzie. Zatem nie dziw się wcale, że jak nas oszukiwano 150 lat pod zaborami, kolejne 10 lat wojen i kolejne 50 lat lomuny i teraz już idzie kolejne 10 przy Tusku, to ludzie są źli, ludzie są załamani, jak nie mogą znaleźć pracy, a jak już ją znajdą, to będą rypać do 67 lat, o ile dożyją... Leki drogie, opłaty wysokie, podatki ciągle rosną, nie masz pracy, a jednocześnie masz rypać aż zdziadziejesz, ale gdzie, ulgi na dzieci polikwidowane, bo Polacy nie są głupi i rzadko która rodzina ma 3 lub więcej dzieci. Dziwisz się nadal? No teraz ciesz się z nami. Ha, ha.

Gość fn rty tiu98oyuttdffsdsqd
popieram post powyzej-gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee idziemy jak baranki na żeź, jestesmy pionkami, nie mamy na nic wplywu, wykorzystywani i oklamywani do bólu. a bedzie jeszce gorzej. pocieszam sie tylko jednym-ostatni beda pierwszymi; błogoslawieni, którzy pragna sprawiedliwosci bo do nich bedzie nalezec królestwo Boze; kto wytrwa w ucisku do tego bedzie nalezec wieniec zycia

I jedynym wyjściem jest wyjście na ulice, choć to też niekoniecznie pomoże, bo rząd mówi już publicznie, że to ich nie obchodzi, że społeczeństwu nie podobają sie nowe ustawy lub zmiana starych, oni to i tak zrobią, bo taki jest trend teraz w UE, a my musimy tak samo, nawet, jeśli u nas to nie ma racji bytu i nie ma przełożenia na nasze państwo, to rzą PO i tak to zrobi, czyli nas, spoleczeństwo mają w d. A ta dziewczyna się dziwi, że ludzie są smutni...