Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brickoa26

Sex bez zobowiazan jak dlugo to u was trwalo?

Polecane posty

Gość brickoa26

Wczoraj znajomi oswiadczyl mi ,ze nie chce stalego zwiazku jestem ciekawa jak dlugo to u nas potrwa ,a moze cos mu sie odmieni czy raczej nie liczyc na wiecej?

Gość elemeleziuta
Jeśli interesuje go tylko seks bez zobowiązań, to znaczy że się w tobie nie zakochał i nie widzi cię jako swojej dziewczyny ale...chętnie cię wykorzysta dla wspólnej uciechy. Nie pakuj się w to, bo on mówił poważnie i na nic oprócz bzykania z jego strony nie masz co liczyć. Poszuka sobie innej i się zakocha a ciebie tylko sobie poużywa z braku laku. Nie wchodż w taki układ, powiedz, że nie jesteś na to gotowa, bo to dla ciebie jakaś dziwna sytuacja. Zaproponuj przyjaźń i tyle.

Gość brickoa26
do tego on robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić czlonka ustami

Gość dlaczego mnie takie rzeczy
nie spotykaja :/ laska sama chce sie nadziewac a facet ma dylemat

Gość takzciekawosci
jesli sie zakochalas ( a na to wyglada) to lepiej to zakoncz jak najszybciej. Dobrze sie znacie?

Gość brickoa26
nie jeszcze sie nie zakochalam zbyt krotki czas spotykania sie nie potrafie sie zakochac od pierwszego wejrzenia

Gość takzciekawosci
Jezeli nie i jest Ci z nim fajnie to mozesz to dalej ciagnac. Ale z wlasnego i cudzego doswiadczenia wiem, ze takie uklady nie sa dla kobiety dobre

Gość brickoa26
a dla niego moga byc tez nie dobre?? zachowuje sie w ten sam sposob co on ale nic nie mowilam o zwiazkach

Gość Appasionataaa
4 lata

Gość moja kolezanka w sierpniu
wychodzi za kolesia z ktorym weszla w taki uklad ;). on na poczatku zarzekal sie, ze to tylko sex i ona nie ma na co liczyc ale tak sie w niej zakochal, ze po 3 miesiacach zamieszkali razem. sa ze soba od 6 lat i to jedna z najfajniejszych par jakie znam.

Gość brickoa26
i takiej odpowiedzi mi trzeba bylo a jednak moze sie wiele wydarzyc

pewnie, ze moze sie zdarzyc :)

Gość zabawy w morzu_nie zazdroszcze
Do fotela: musiałeś zawiązać związek, żeby podymać, co? A widzisz niektórzy mają szczęście :P

u mnie zaczelo sie 5 lat temu ale z czasem sila rzeczy pojawily sie uczucia tyle, ze ja mam meza, on ma zone i po prostu zostanie to tak jak jest

Gość kim basinger
9 i 1/2 tygodnia

Nie ma czegoś takiego jak "seks bez zobowiązań". Może być ciąża, ktoś się może zakochać. Nawet samo przyzwyczajenie się (po to natura dała seks) do jednego partnera powoduje przywiązanie, nawyk. To wielkie oszustwo i naiwność że ktoś uwierzył w powtarzający się seks z kimś jako "bez zobowiązań" ... Nawet jeden raz raz to już zobowiązanie jeśli przynajmniej jedno z ludzi zdradza - zobowiązanie się do utrzymania zdrady w tajemnicy.