Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lesław

Kobieta żebrająca, pomagacie?

Polecane posty

Gość Lesław

Czesto u nas w bloku chodzi ta sama kobieta i prosi o pomoc jedzenie , kasa czy cokolwiek innego ... Pomagacie? Troche to jest wkurzające bo mogłaby sie do pracy wiasc ale z drugiej strony nie mnie ją oceniąc, roznie w zyciu bywa.

Gość wefewfwfew
nie, nie otwieram w ogóle drzwi... wycwanili się za bardzo :classic_cool:

Gość punkt zapalny
jedzenie tak, ewentualnie stare ciuchy, pieniedzy nigdy. zalezy tez jak przymuje odmowe...

Gość stasia 9090
weż jej daj prace gdy ma ponad 50 lat,jak mlodzierzy nie przyjmują do pracy-a wiesz że teraz gdy pobierasz zasiłek jeżeli 2razy odmuwisz pracy na 2 lata zabierają ci ubezpieczenie?.A kobieta faktycznie potrzebuje coś jeść ,ty też jesz a renty może ma z 500zł bo znam co jeszcze mają rente wypadkową z lat siedemdziesiątych 423zł.

Gość Lesław
ale ona mi wygląda na góra 30 lat... wiec mysle że troche chęci wystarczy do znalezienia pracy :/

Gość Lesław
U nas w klatce,umówiliśmy się,że każdy coś je da,na zmianę.Jedni parę groszy,inni coś do jedzenia i teraz w tym tygodniu,wychodzi,że ja jej daję sex i mam taki problem,że nie chcę się już zamieniać,jak to powiedzieć sąsiadom?

Gość Lesław
głupi podszyw

Gość operettus
jest cieżko wszystkim bo zarabiamy grosze,ale cieszmy sie że możemy komuś dać kromke chleba i garnuszek wody ,niewstydżmy sie,wiadomo co czeka nas za dzień miesiąc może i my bedziemy żebrakami,tak nas wyprowadziła solidarność,bez pracy jedzenia a teraz i mieszkania ,wiosna to wywalają na bruk

Gość Lesław
To o 18:14 to podszyw,ona ma coś ponad 50 i nie wygląda na zdrową.

Gość Lesław
?? daj se spokoj

Gość operettus
ta pejsiata demokracja to zniszczyła całą europe i jeszcze chce wiecej zrujnować

Gość Lesław
Przed całą akcją kąpie ją w wannie,namydlając i szorują dokładnie gąbką we wszystkich zakamarkach,bo ona śpi w śmietniku a nie mogę ją zabrać do domu na noc bo mam żonę i dziecił.

Gość sama z wyboru
ja pomagam:):)