Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaxdd

pomocy.

Polecane posty

Gość onaxdd

Mam 16 lat. 168 cm wzrostu i waże 62 kg. Nie moge wgl schudnąć. Staram odżywiać sie zdrowo. Zaczęłam pić zieloną herbate(nie słodze jej oczywiście), nie jem smażonych potraw, pije wode zamiast slodzonych napoi, jem duuużo warzyw i owocow, nie jem fast footow a słodycze okazyjnie, zamiast tłustego mięsa jem rybe (dorsza) i piers z kurczaka, kaloryczne sosy zamienilam na jogurt naturalny z czosnkiem, dużo sie ruszam a moja waga i wymiary nie chcą sie wgl zmniejszyc. Czekam na jakies efekty juz ze 3 tygodnie i nic, naprawde nic ;(((( błagam o pomoc. Mam wałki tłuszczu tu i tam ( moje wymiary: brzuch 76 cm, talia 70cm, udo 52 cm, łydka 36cm), prosze, bardzo prosze o jakaś diete lub podpowiedź i może zestaw ćwiczeń które wam pomogły. Chcialabym zrzucic tak gdzieś z 5 kg moze 7. Może być to nawet w miesiąc. tylko błagam żeby było widać duże efekty. Serdecznie pozdrawiam.

Gość Marika234
Masz dopiero 16 lat, nie powinnaś stosować żadnych specjalnych diet, jeszcze rośniesz i rozwijasz się, więc Twój organizm potrzebuje energii i witalności, a nie wszystkie diety dostarczą potrzebnych Tobie składników. Zdrowo się odżywiasz i to jest podstawa, tak trzymaj. Nie zmieniaj już tego, ale postaw na ćwiczenia, im więcej ruchu tym lepiej. Warto wybrać odpowiedni rodzaj ćwiczeń, tutaj znajdziesz wiele przydatnych informacji oraz rewelacyjne zestawy ćwiczeń: http://trening-fitness.pl/tag/zestawy-cwiczen