Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia7741

kłopoty z pley

Polecane posty

Gość sylwia7741

zaczęło się od tego ,ze zadzwonili do mnie z pley z ich ofertami za ich naciskiem zgodziłam się na telefon z przeniesieniem mojego numeru do pley .Potem stwierdziłam ze tego nie chcę . po dwóch dniach nie odebrałam przesyłki i nie podpisałam umowy . dzisiaj zadzwoniła pani z pley i powiedziała , ze prze zemnie ponieśli koszty bo nie odebrałam przesyłki i zaczęła mi wciskać , że jestem zobowiązana podpisać umowę i odebrać przesyłkę bo się zgodziłam przez telefon . on maja dowód nagrania telefonicznego ze się zgodziłam proszę o pomoc co ja mam zrobić

Gość sylwia7741
nikt nie miał problemu z ta siecią??

Gość takie tam duperele nic więcej
Tak, zapis rozmowy świadczy na Twoją niekorzyść. To prawda, Play ma najlepszą ofertę :)

Gość ojwiecie co
ja olewam playa i już dawno z tego szajsu zreyzgnowała. dziadostwo ze słabym zasięgiem. trzeba było nie odbierać tel od baby po raz drugi

Gość ojwiecie co
poza tym zawsze możesz odstąpić od umowy- przy umowach wysyłkowych masz 10 dni. Zadzwoń do baby i powiedz, ze odstępujesz.

Gość dziś na pomarańczowo
umowa przez telefon jest tak samo wiążąca, jak umowa podpisana osobiście w biurze obsługi klienta. skoro jesteś nieasertywna, to masz problem i płać. zasłużyłaś sobie