Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kman

Najlepszy szpital do chirurgi plastycznej - jest coś w Wawie ?

Polecane posty

Gość Kman

Witam, musze miec plastykę czola jest dośc nie równe , dołki i górki. To musi być onkretny/poważny szpital czy klinika bo tutaj będzie trzeba popracowac nad koścmi czoła, (coś przyciąc cos dodać) nie jakies cycki czy usta. Wiem że jest coś w Polanicy u prof. Kobusa ale to daleko bardzo odemnie. To muszą byc ludzie którzy maja o tym pojęcie no i musi to wyglądac ladnie. jest coś w Wawie czy tylko kliniki od piersi, słyszalem cos o szpitaly na Szaserów, dobrzy są w to ??

Gość okla
W Warszawie to chyba to chyba nie ma tak solidnej kliniki, faktycznie większośc prywatnych to biusty i usta a o poważniejszych nic nie słychać.

Gość Kman
nie chcę zasuwac do polanicy, to ostateczność, jakby w Wawie coś takiego robili to by było super.

Z serca polecam ci klinike dr Szczyta:) jest najlepsza w Wawie, ale musisz sie zapytać, czy sprostaja Twoim oczekiwaniom. Tak na marginesie dużo celebrytow korzysta z ich usług.... Oczywiście nie korzysta, bo to są ich geny dziedziczone;)

Gość nie rozumiem czegos???
Taka powazna operacja a tobie nie chce sie jechac do Polanicy? :O W Warszawie tak jak w innych miastach robi się głownie nosy ,cycki i usta. W Polanicy lekarze mają doswiadczenie przy rekonstrukcji twarzy. Jesli chcesz zrobic cos nietypowego to lekarz zaczyna wciskać kit ile to ma powikłan ( a prawda jest taka ,ze g ó w n o umie i nie chce sie przyznac). Szczyt jest dobry w nosach, tzn zalezy jak dla kogo. Mi się nie podobają , zadarte świnskie noski ,zjeżdzalnie.

Gość Kman
to nie jest kewstia tego ze mi sie nie chce ale do polanicy mam pare setek kilometrów a Wawa blisko więc jakby coś w wawie było o takim poziomie to po co mialbym zasuwac do takiej malej mieściny gdzie pewnie nie ma nawet bazy żeby przenocowac z rodziną. Jakim cudem Warszawa nie ma takiej kliniki, przeciez to do cholery jest stolica, czyż nie ?? Co sądzisz o Sankowskim no i Witkowskim ze szpitala na Saszerów. Przeciez na szaserów operowali syna Wałęsy noto chyba robia cos poważniejszego nie ?? A w polanicy to kto jest najlepszy, kiedyś wiem że Kobus a teraz ?

Sankowski z tego wiem juz nie operuje ''zwykłych'' klientów tylko tzw VIPów :O Na wielu forach czytałam rozne dziwne historie , np to ze Sankowski mial operowac ale operowal jego kolega Charaziński ,on sie przyglądal i jeszcze jakis ''nowy''. Dobrym lekarzem jest dr Mikołaj Kubasik z Poznania , robi trudne operacje m.in zmiany płci ,a to na pewno proste nie jest. Na Szaserów jest tez Wojciech Jasek. w Polanicy poza Kobusem (do ktorego pewnie jest mega kolejka) jest Skupin , Dariusz Rychlik. Możesz w Warszawie iść do Szczyta i Bromy i zapytac chociazby mailowo. Jeden i drugi odpisuje. Operacja o ktorej mowisz jest malo popularna , wykonuje się ja głownie u osob transseksualnych , tzw. feminizacja twarzy, popularna głownie w USA.

ps. przepraszam ze tak chaotycznie to napisałam :D

Gość Kman
chory umysłowo jesteś czy tylko się taki urodziłeś ? kto ci tu pisze o operacji płci ?!?!?!?!!!?

Gość Kman
nikt tutaj nie chce nic zmieniać a zabieg musze wykonać z powodu cięzkiej choroby kości, co za idiotka !

kurva czlowiek chce pomóc a ten mnie wyzywa. Gdzie napisalam ze chcesz zmienic plec? Napisalam ze takie operacje robią w usa, nazywa sie to feminizacją twarzy, piłowanie kosci na czole. Byla tam informacja o Kubasiku dlatego o tym napisalam, i o tym ze jest doswiadczony w trudnych operacjach. Naucz sie czytac ze zrozumieniem ciulu :O zasrane polaczki :O żegnam i proponuje powrot to szkoly o ile w ogole ją skonczyles.

Gość gość
Ja jestem z Polanicy! tu jest najwiekszy szpital chirurgii plastycznej, ludzie przyjazdzaja z calego swiata a Tobie sie nie chce? Polanica jest pieknym miastem, jak bedziesz sie kurowal to rodzinka moze spacerowac I miec calkiem niezly urlop (przyjemne z pozytecznym) zobacz zdjecia. jest pelno hoteli i domkow wczsowych, ludzie przyjezdzaja tu na urlpoy to jest miasto uzdrowiskowe zapraszam!

Gość gość
Zobacz moze na szaserow , no i zostaje przepiękna Polanica ,której nie chcesz.

Gość gość
A ten Kubasik gdzie zdobywał doświadczenie ?