Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwus117

pierwsza milosc, dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość nerwus117

Cześć, mam taki problem; Rozstaliśmy się po 7 miesiącach. Minely 3 tygodnie. Jest to bardzo dziwne, gdyż z jednej strony tęsknię za nią i chce wrócić, ale z drugiej nie sądzę żeby byli coś jeszcze między nami. Ja to zakonczylem gdyż sądziłem ze się wypalilo. W szkole czuję się świetnie, w domu ogarnia mnie straszna tęsknota. Dodam że leczę się na zaburzenia lęku i może to mieć duzy wpływ na to. Chodzi o te leki czy też tak ktoś miał z pierwszą miłością?

Gość Selene...
Moze to nie byla moja pierwsza milosc, ale chcialam sie rozstac z jednym chłopakiem tylko nie wiedzialam jak mu to powiedziec i pamietam, ze modliłam sie zeby mnie zostawił:) (wiem bylam glupia, ale mialam tylko 16 albo 17 lat) no i w przeciągu 2 tygodni mnie zostawił, a mi bylo tak przykro ze az płakałam, ale ani przez sekundę nie żałowałam rozstania. Wiec moze poprostu nie tęsknisz za nia tylko za byciem w związku

Gość nerwus117
Właśnie w tym jest problem że nie wiem sam co się ze mną dzieje.

Gość nie nooo no no
"Dodam że leczę się na zaburzenia lęku i może to mieć duzy wpływ na to. " no zobacz ja równiez...a wiesz przez kogo? przez moich byłych "Chodzi o te leki czy też tak ktoś miał z pierwszą miłością?" miłością???!! oO

Gość nerwus117
A coś się stało takiego? Może u mnie chodzi o to, że myślę o tym kiedy mi się przypomni, zamiast odwracać uwagę

Rozstaliśmy się po 7 miesiącach. Ja to zakonczylem gdyż sądziłem ze się wypalilo. Po 7 miesiącach nic nie miało prawa płonąć. A więc nic się nie wypaliło. Chyba, że głupota.

Gość nerwus117
Albo wszedłem w związek z samotności bo szukałem dziewczyny i kiedy zwatpilem to poznałem ją