Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piehhhdząca

Pytanie odnośnie poczty głosowej - play, ale mogą być inne sieci

Polecane posty

Gość piehhhdząca

Heyka, mam pytanie. Czy jak wyłączę pocztę głosową, to gdy będę miała wyłączony telefon, osoba dzwoniąca do mnie coś zapłaci? Byłam w salonie ostatnio, żeby wyłączono mi pocztę, ale ostatnio dwie osoby mówiły mi, żebym wyłączyła pocztę, bo gdzieś ich zaczęło przekierowywać i zapłacili jak za połączenie. Dziwne jak dla mnie, bo wyłączałam tą pocztę. Wcześniej byłam w Erze, to operator mówił tylko że jestem poza zasięgiem i nikogo nie kasowało, a teraz normalnie kasuje i gdzieś przekierowuje :o tak powinno być?

Gość ewrfeqrq
Nic nie zapłaci, zamiast szlajać się po salonach sprawdź na stronie operatora jak wyłącyzć pocztę w twojej sieci. 🖐️

Gość piehhhdząca
sprawdzałam i należy wpisać taki sam kod, jaki wpisywała mi pani w salonie. poszłam tam bo nie zadziałało. coś jest nie tak, żałuję, że przeniosłam się do play

Gość piehhhdząca
tylko że ja to załatwiałam w salonie z miesiąc temu (sama wpisywałam to samo jeszcze wcześniej) i akurat wczoraj mi bateria padła i dwie osoby do mnie dzowniły i mówiły że pocztę mam (sama o to zapytałam pamiętając że jak sama to wpisywałam to nie działało). Kobiecie w salonie też mówiłam że nie zadziałało jak sama wpisałam i niby wszystko miało być ok a jednak nie jest. Chyba sie tam przejde i im burdel zrobie