Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcasd

Implantacja - Objawy - czy któraś miała?

Polecane posty

Gość zxcasd

Cześć! :) Mam pytanko do dziewczyn u których pojawił się śluz implantacyjny lub tych które coś wiedzą o tym. Tydzień temu miałam owulację i mogło dojść do zapłodnienia, drugi dzień mam jasno brązową wydzielinę. Fakt faktem, że niedawno wyleczyłam zapalenie, cytologia wyszła ok. Wczoraj wieczorem czułam bulgotanie tam niziutko na dole przez chwilkę i lekkie kłucie jajnika. Pytam bo jestem po raz pierwszy w takiej sytuacji. Staramy się o dziecko, wiem że na test za wcześnie. Gdzieś wyczytałam że kolor brązowy może oznaczać, że jest za mało progesteronu u mnie jest jasno brązowy i nie jest go za dużo. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi ;)

Gość zxcasd
haluuuu... jest ktoś? :)

Gość zxcasd
aha, zapomniałam dodać,ze mam cuchnące gazy

Gość zxcasd
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość zxcsad
juz wiem. to bulgotanie jest od tego, że nawpierrdalałam się kapusty z grochem. znowu będzie sraczka :O

spróbuj teraz coś napisać :) podszywaczu :P dwa posty z mojego loginu nie są moje..

Gość lopae
myslę, że powinnaś zrobić porządną kupę. to może pomóc

Gość camerun
w żadnym wypadku nie dotykaj tego kału, bo jeszcze bardziej się pogorszy. nawet nie wąchaj. naciągnij bluzke na nos

pisz co chcesz niedorozwoju :) takie zachowanie świadczy tylko o tym jaki/a jesteś płytki/a..

Gość hermisiaa
pisz co chcesz. i tak dostałas konkretnej odpowiedzi :D :D :D

Gość milka1990mila
:D🖐️

Gość lippka
lekkie sciaganie w dole brzucha. moze byc ze to ciaza. zaraz po przebudzeniu rano,mierz temperature. jesli bedzie podwyzszona to moze tez oznaczac ciaze. powodzenia.

lippka dzięki ;) mam nadzieję, że wreszcie się udało bo 2 lata się staramy i ciągle nic :( a to zapalenia, a to straszenie policystycznymi jajnikami.. :( podejrzenia o nowotwór.. może to przez ten stres.. teraz byliśmy na wczasach i wyluzowałam totalnie. Za każdym razem co się okres spóźniał to kupowałam w huhu testów.. pojawiał się w 38 dc.. teraz jeszcze poczekam raz że do terminu spodziewanej miesiączki, a potem jeszcze ze dwa tygodnie i nie nastawiam się że to ciąża.. nie chcę kolejnego rozczarowania bo już jestem bliska rozpaczy.