Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gshfhdhht

boze drogi co ja zorbilam

Polecane posty

Gość gshfhdhht

czy po okresie sa dni nieplodne?? krwawie krwia 4 dni potem 2 dni mam taka brazwoa wydz. sexilam sie nast dnia nie jestem w ciazy nie?

Gość gshfhdhht
niby mam okres 6 dni alw te dwa ost sa taka braz wydz. to tez okres nie? i potem uprawialam sex

Gość gshfhdhht
jak bede w ciazy to sie zabije, ale chyba nie bo po okresie sa dni nieplodne

Gość borys27
A ja to czym krwawię jak nie krwią baranico.

Sa male szanse na zajscie w ciaze, ale przy pewnych nieprawidlowosciach mozna zajsc nawet podczas okresu. ZAWSZE jak sie nie zabezpieczasz mozesz zajsc w ciaze.

po pierwsze, jak dlugie sa Twoje cykle? po drugie jestes pewna ze to bylo krwawienie okresowe czy moze srodcykliczne? po 3cie brazowe plamienia po miesiaczce to cos zupelnie normalnego i kazda kobieta choc raz takie miala

Gość gshfhdhht
dobra to bede spokojna na daniach mam dostac okres

Gość gshfhdhht
ja mma zawsze takie . mam okres 4 dni krwe, a 2 nastepne taka brazowa wydzielina i tak zawsze wiec to do okresu wliczam

Gość rtuerure
ciąża 100%, możesz już rozglądać się za wózkiem i pieluchami :classic_cool:

podczas miesiaczki nie mozna zajsc w ciaze, przy krwawieniu srodcyklicznym juz tak bo to okres plodny, jezeli kobieta sie nie obserwuje nie wie czy to krwawienie okresowe czy srodcykliczne wiec radzilabym Ci nastepnym razem pomyslec i nie kochac sie tuz czy w czasie "miesiaczki"

Gość gshfhdhht
czyli nie jestem ufffff

Gość rtyeeyw
jesteś, jesteś :classic_cool: Lady Love się zna jak świnia na astronomii, nie czytaj jej :classic_cool:

Gość gshfhdhht
no ale ja mam ta brazowa wydzieline zawsze po miesiaczce 4 dni krew 2 dni brazowa wydzilina zawsze tak wiec to chyba okres jest nie?

Gość my ding ding dong
moja koleżanka zaszła w ciążę pod koniec okresu, więc niezbyt mądrze zrobiłaś jeśli nie chcesz zajść :O

Gość gshfhdhht
spoko to sie zabije jak bede

Gość gshfhdhht
juz sobie uroiłam ze mam wiekszy brzuch ale jak cos mam wyjscie- smierc

krwawienie okresowe musi byc poprzedzone conajmniej 3 wyzszymi temperaturami, jezeli nie jest czyt. cykl bezowulacyjny a krwawienie sie pojawia to takim krwawieniem nazywamy krawienie srodcykliczne po ktorym moze wystapic owulacja takie rzeczy sie zdazaja i to wcale nie tak rzadko, wiec teoretycznie jezeli to byl okres to o ciazy nie ma mowy, natomiast jezeli bylo to srodcykliczne krwawienie to szanse sa duze

Gość gshfhdhht
haaaaaaaaa czyli nie ma mowy , dzieki Lady Love uspokoilas mnie cześć

pytanie jeszcze jak dlugie masz te cykle :P bo jezeli np 23 dniowe to szanse nadal sa ;) :D

Gość ewfwefeffewfewfef
Przyłóż palec do monitora to Ci powiem.

Gość ja tam nie wierze ani kszty
w te naturalne matody, okresy,plodne,nieplodne,tamperaturki... na tym to tylko mozna wyjsc jak zabłocki na mydle

Gość ewfwefeffewfewfef
Mój przyjaciel święcie wierzył, że jak czerwono to bezpiecznie. I teraz ma parkę, bo bliźniaki walnął.

naturalne metody to bardzo dobra metoda poznawania swojego ciala, nie ona jest antykoncepcja!! tyle ze trzeba trzymac sie regul zapoznac sie z metodami ktorych jest wiele i sie obserwowac, wtedy zadna kobieta czy dziewczyna nie zadawalaby pytan tego typu i co najwazniejsze nie mowilaby ze mi sie spoznia, bo okres sie nie spoznia tylko owulacja sie przesuwa, przy obserwacji nie ma mowy o spoznionym okresie

Gość ewfwefeffewfewfef
LL, Ty jesteś kobietą. Ja tam krwawiłem co najwyżej z palca :P Ty tam, słuchaj się LL i bzykaj się z głową. Bo już jak widzę temat czy to ciąża, czy jestem w ciąży i groźby typu chyba się zabiję, to mnie w przenośni krew zalewa.

mnie tez zalewa, nie rozumiem jak mozna nie znac sie na wlasnym ciele, no ale nie kazdego moze to interesowac A pozniej padaja takie glupie pytania, kilka razy dziennie to samo, no i wpadki z wlasnej glupoty