Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Poznam...

Polecane posty

Gość onnnnaaa
może opowiesz coś o sobie?

Gość skad ile jaka?
:)

Gość ascbvwegve
a ty masz małe wymagania, ona jest kiepska

Gość oja pierdziu
ładna buśka a na buśce same kluchy

Już dawno zauważyłam, że na kafeterii choćby modelka wstawiła swoją fotkę, to i tak ją zjadą, bezpieczniej w stopkę wklejać chyba zdjęcie swojego chomika :D

Gość ascbvwegve
o takie też cię nie podejrzewam

Gość ascbvwegve
majowa porównujesz siebie z modelką? ja nigdy nie krytykuję kiedy dziewczyna na prawdę dobrze wygląda. ty masz jak dla mnie pospolitą i do tego dziwnie krzywą twarz. ale oczywiscie mysl sobie że jesteś piękna a krytykuję dla zasady :-O "dziwne" że się tak nie rozwodziąłś nad motywami jakie kierował tą osobą która cię skomplementowałą :-D od razu uznałaś że szczerze pisze, prawda? a ja oczywiście nie :-P

Gość ascbvwegve
ok, powiem szczerze. oczy masz ładne, gdyby tylko je było widać byłoby ok. idac w dół nos już dziwnie się krzywi, ale jeszcze by uszedł. ale usta, broda, szczęka, to już porażka. mi się kojarzą ze starą babulinką emerytką. masz wadę zgryzu?

ascbvwegve: ależ ja się wcale za piękność nie uważam, jak nie uważam się również za brzydulę, co zasugerowałeś powyżej. A o moim wnętrzu się nie wypowiadaj, bo mnie nie znasz i nie masz o mojej osobowości zielonego pojęcia ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
czapke masz fajną

Gość ascbvwegve
po primo kiepska a nie brzydula, tak zostało to ujęte po secundo -a to za jaką ty się uważasz ma do tego jak inni cię widzą?

Sądzę, że samoocena ma wiele wspólnego z tym, jak postrzegają cię inni ludzie. Jeśli ktoś jest zakompleksiony, nieśmiały, ciągle chowa się w kącie, to i inni będą go traktować jako osobę niewartą uwagi. Znałam też kilka osób obiektywnie nieciekawych, ale były lubiane bo potrafiły się "wypromować" i wmówić innym jakie to nie są wspaniałe :)

Gość ascbvwegve
i rozumiem że zawzięcie je naśladujesz ? :-D