Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Pytania do kobiet....

Polecane posty

pytanie jest takie poniewaz mimo wieku 28 lat jeszcze nigdy nie byłem w zwiazku i co wy na to ? jestem facetem: wysoki=przystojny elokwentny asertywny spotykacie sie z takim facetem .... co dalej zwiazek czy boicie sie zwiazac ?

Gość i co ? i co ?
piszesz chaotycznie , jak omotany :D po 1.to, że jesteś 28.letnim facetem, nie oznacza automatycznie, że musisz być w związku. po 2.skoro nie jesteś jeszcze w związku, znaczy masz jakieś wady [jakie ? odpowiedz sobie sam ] po3."wysoki+przystojny" - być może, ale nie kumaty po4.elokwentny - to rewelacyjnie [nie widać tego po tym, co napisałeś] po5. "asertywny" ? - czy wiesz w ogóle, co oznacza ten termin ? po6. jak dla mnie za mało danych do spotkania po 7.jaki związek ? :D obudź się ! :D

@po 1.to, że jesteś 28.letnim facetem, nie oznacza automatycznie, że musisz być w związku. Nie musi, ale z faktu ze pisze oznacza ze chce. po 2.skoro nie jesteś jeszcze w związku, znaczy masz jakieś wady [jakie ? odpowiedz sobie sam ] Czy znasz kogos kto nie ma wad? Kazdy ma. Ja, ty, on ... teza falszywa. po3."wysoki+przystojny" - być może, ale nie kumaty Nie widze zwiazku. Co ma wyglada do IQ czy inteligencji emocjonalnej? po4.elokwentny - to rewelacyjnie [nie widać tego po tym, co napisałeś] Złośliwość. Czemu? po5. "asertywny" ? - czy wiesz w ogóle, co oznacza ten termin ? Kolejna złośliwość. Czyżby to nawyk? po6. jak dla mnie za mało danych do spotkania Masz prawo to swojej własnej oceny. Tylko czy to jest na temat? po 7.jaki związek ? obudź się ! Nie rozumiem. Mozesz jasniej?

Gość Ma gda le na na le le na a-i
Pisze krótko i na temat WIĘC CZYTAJ TO UWAŻNIE! normalny facet nie siedzi na kafe i nie użala się nad sobą zakładając tak durne i żałosne tematy, ponieważ po pierwsze to jest babskie forum dla kobiet a po drugie i po trzecie to odpowiedz sobie sam skoro jesteś taki elokwentny HA HA..

Gość Ma gda le na na le le na a-i
A tak wogóle JACKU to było pytanie do kobiet więc po co się udzielasz? Czyżbys był kobietą? PS. nie jestem złośliwa:)

Gość matyldddka
hahaha czy Ty napisales jako Jacek nie wierze w dwohc takich idotow;D haha nei dziwie sie z ejestes sam;D