Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra dobra ok

ciężko jest znaleźć pracę we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość dobra dobra ok

bo już sie boję:O

Gość 88888888*,,,
chcesz zostac prostytutka?

To zależy jaką pracę :) większosć ludzi szuka pracy o której tak naprawdę ma niewielkie pojęcie, w dodatku chcieliby przyzwoitą pensję i jeszcze najlepiej sienie przepracowywać...:p o taką pracę jest trudno bez znajomości :) Ale jeśli jesteś np księgową z kilkuletnim doświadczeniem w zawodzie znajdziesz dobrą pracę raz dwa nawet jeśli masz tylko średnie :)

Gość dobra dobra ok
nie jestem księgową, mam 24 lata o doświadczenie w handlu. to wszystko mam studia. będzie ciężko?

Gość gość
ja sie szybko przystosowalam do miasta :) no i prace tez szybko znalazłam :) casami imprezuje, czasami na spokojnie ;) ale zarabiam tyle, ze pozwalam sobie na wszystko, nawet na to, zeby czasami taksówka wrocic z imprezy www.radiotaxi919.pl

Gość Namysłów opolsk wojew
Opole jest ładniejsze ciekawsze czystsze i lepsze od Wrocławia

Gość gość
jeśli chodzi o prace to wszystko zależy od branży, doświadczenia itd. Z moich doświadczeń wynika że we Wrocku każdy znajdzie jakaś pracę, może nie zawsze wymarzoną, ale jednak coś…

Gość gość
to prawda, bezrobocie jest niskie, a zarobki średnie powyżej 4,5 brutto. Wiadomo, że nie nie każdy tyle zarabia, ale pracy dorywczej, gdzie nie wymagają doświadczenia tez jest sporo. Może dzięki tej stronce http://dolnoslaskie-praca.pl/praca/wroclaw/ uda się komuś coś znaleźć.

Nie wiem czy ciężko, ale z pewnością kiedy pojawiają się atrakcyjne oferty pracy to równie szybko znikają. Wiem, że aktualnie szukają pracowników produkcji do Polmer. Tutaj szczegóły http://rekrutacja.polmer.pl/ . Warto się pośpieszyć i wysłać formularz zgłoszeniowy, ponieważ to jedno z lepszych ogłoszeń jakie do tej pory widziałam. Bardzo dobre warunki zatrudnienia, umowa o pracę, szereg benefitów, szkolenia, możliwość rozwoju.

Gość Kumbrycja

Pracę zawsze znajdziesz jeśli chcesz, ja ci polecę w sumie Oriflame, warto zapisać się do zespołu Iwony Gierzkiewicz, która jest diamentowym dyrektorem z jej pomocą bardzo szybko dowiesz się co i jak dzięki czemu zbudujesz dość prędko swój własny zespół, a Ty wejdziesz wyżej 🙂 Warto pamiętać, że tutaj to ty sobie wyznaczasz czas pracy dzięki czemu zyskujesz na niezależności, gorąco polecam 🙂

Gość Ruda

Popieram z całego serca wyżej, nie ma lepszej pracy niż tej w Oriflame w zespole Pani Iwony, strasznie nie lubiłam być uzależnioną od pracy i wszystkich dostosowań pod nią. Teraz pracuje kiedy chcę i mam więcej czasu dla swoich kochanych dzieci.

Gość PaPa81

Nie pozwole wam zabierać pieniędzy z konta to raz a nigdzie poza Polskę się nie wybieram bo po co...HaHa.