Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle ubrana

Czy moze mi ktos doradzic jak sie ubierac?

Polecane posty

Gość zle ubrana

Dziewczyny mam do was prosbe Mam 30 lat i figurę ktora wiele pozostawia do zyczenia Nie potrafie sie ubrac Mam wrazenie ze we wszystkim wygladam okropnie Jak cos kupie np sodnie to juz nie umiem ubrac do tego bluzki zeby wszystko ladnie wygladalo Kiedys nie mialam tego problemu bo mialam super cialo i we wszystkim wygladalam super Dwie ciaze zrobily swoje Moim problemem jest odstajacy brzuch i luzna skora na nim Moje wymiary: wzrost-163 waga-58 biust-93 pas-85:( biodra-94 Nie jem duzo ,cwicze ale nie potrafie nic zrobic z brzuchem Wszedzie chudne tylko nie w tym miejscu Bardzo prosze o rady Zdjecia tez mile widziane:)

Gość Bernadetta nosi
Oj tam złych wymiarów to nie masz! JA mam podobne wymiary i ostatnio kupiłam sobie taka tunike http://pimente.pl/do/item/3005-1/Cabras Jest luzna, fajnie wyszczupla, i generalnie chowa wszystkie niedoskonałości (pokreślę, że jestem jeszcze na macierzyńskim wiec jeszcze brzuszek jest), brzucha w ogole nie widac. Jak założyła ją moja koleżanka szczuplejsza dokładnie tak samo wyglądała. To noszę w grubymi leginsami ale myślę, że dzinsy też by się nadawały :)

Gość zle ubrana
bardzo ladna tunika:) Ja jestem jeszcze na wychowawczyn Moj synek pare dni temu skonczyl roczek od maja wracam do pracy Mam wrazenie ze zdziczalam:) kiedys nie mialam problemu co na siebie wlozyc a teraz we wszystkim czuje sie zle Ja mam bardzo szczuple nogi zwlszcza lydki:)

Gość zle ubrana
moze jest tutaj ktos jeszcze co ma podobny problem Jak sobie radzic z brzuchem? jaki stroj kapielowy kupic na lato?

Gość qwqwwerr
ochydna ta tunika,dac 100 zl za takie brzydactwo to naprawde trzeba miec...

Gość moi rodzice mieszkaja
1. TUNIKA???:? polki to chyba jedyny narod ktora nadal nosi tuniki i uwaza je za modne... 2. a ta tunika z linka to totalne badziewie.

Gość miIka_89
A ile masz w talii,bo nie napisałaś.

Generalnie jedna zasada: 1. Jak luźna bluzka, tunika- do tego wąskie spodnie, legginsy (w przeciwnym razie będziesz wyglądać jak namiot) I spróbuj zakładać ciuszki warstwowo: np. top + fajna koszula, marynarka.

Moja kumpela po urodzeniu córeczki miała na wakacjach zwykły kostium jednoczęściowy, tylko ciemny, a do tego na biodrach przewiąż sobie jakieś fajne, kolorowe pareo.

Gość zle ubrana
mi sie ta tunika podoba Wczoraj kupilam rurki i mam wrazenie ze od razu rzuca sie w oczy gruba gora i chudy dol:) Podziwiam dziewczyny ktore nie maja kompleksow:)

Gość oh my life
Jesli masz ladne nogi - podkreslaj je. Brzuch zamaskujesz noszac sukienke o kroju baby doll. Polacz z grubszymi rakstopami i botkami. Inny zestaw to waskie dzinsy z obszerna koszula. Moze byc takze dluzsza bluzka z nieelastycznego, troche grubszego materialu. Faktycznie, jak ktos wyzej napisal, rozpieta marynarka wyszczupla. Szczegolnie gdy ma ciemny kolor (czarny, granat, braz, ciemny szary) a to co pod nia zalozysz jest jasniejsze. No i jeszcze raz, podkreslaj nogi, jesli sa szczuple to gdy je pokazesz cala sylwetka wyda sie szczuplejsza. Inspiracji zestawow mozesz szukac tu: http://llovereligion.blogspot.com/

Gość 112211221122
to chodz nago

Gość Ejoanna.pl
Dokładnie jak w powyższym poście,jeżeli masz zgrabne nogi to musisz je koniecznie podkreślić i nosić spódniczki. Do tego elegancki sweterek,koszula lub coś w czym czujesz sie dobrze i ładnie wyglądasz. Pozdrawiam www.Ejoanna.pl