Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boo boo3333

do którego tygodnia ciąży można spać na brzuchu lub półbrzuchu???

Polecane posty

Gość boo boo3333

bo ja jestem w 15 i dziś w nocy się przekręciłam na brzuch i obudziłam z takim dziwnym uciskiem. chyba już powinnam zrezygnować z takiego spania prawda??

Ja od samego poczatku nie spie na brzuchu, jak tylko sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy. Nie potrafilam zasnac na brzuchu bo sie balam, ze zaszkodze dziecku.

Gość boo boo3333
a mnie lekarz kazał spać na brzuchu ze wzgledu na tyłozgięcie macicy

Gość no proszęęęę
Kiedys spałam tylko na brzuchu i trudno było mi się odzwyczaić. Często w nocy we snie przekręcałam się na brzuch i dopiero budziło mnie wściekłe kopanie, chyba syn się czuł trochę zgnieciony. ;) przestałam spać dopiero wtedy, gdy brzuch był już za duży :)

a ja niby się pilnuję (oczywiście dopóki nie zasnę) i tak zawsze jak się budzę to jestem na brzuchu

Nie no bez przesady co ty na poczatku masz zgniatac kilka cm dzieciaczka gleboko w ciele? Ja tylko na brzuchu i 'baletnice' zawsze :(.. Nie pamietam kiedy juz kompletnie nie moglam tak lezec.. Ale do chwili obecnej koldra lub poduszka pod zgieta noge i probuje troche na 'baletnice' .. A brzuch mam potęzny ;) Na boku z koldra miedzy nogami tez da rade.. Ale czekam na moment by sie porzadnie walnac na brzuch hehe :)