Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0294fuziak

jestem pod wrażeniem "kultury" mam na kafeterii

Polecane posty

Gość 0294fuziak

szkoda gadać

Gość wiesz co wyjęłaś mi to z ust
tylko nie wiem czy to jakieś gówniary z gimnazjum czy naprawde dorosłe matki, bo jak to drugie to żal mi ich dzieci ..

Gość rozwin temat
a co takiego sie stalo?

Gość masełłłko
a mnie za to denerwują niektóre tematy...

wystarczy poczytac niektore tematy jakim słownictwem operuja matki polki. "spiedalaj kurwo, wypierdalaj szmato, tudzież wsadź (coś tam) sobie w dupe" to tylko niektore przykłady. A dziewczyny (nie mowie,ze wszystkie) ale w wiekszosci przychodza tu autentycznie po jakas pomoc, po rade. A zostaja potraktowane z buta

Gość masełłłko
przykład: milion tematów typu...okres miałam wtedy,współżyłam wtedy czy mogę być w ciąży albo inne:...kochałam się 2-3-5 dni temu,boli mnie brzuch czy jestem w ciąży

masssselko- ok, moga cie denerwowac, ale po to jest FORUM, zeby byly poruszane wszystkie tematy i kazdy je mogl zalozyc. Ja mam taka zasade, jak mnie cos denerwuje/nie interesuje/temat wydaje mi sie prowokacja - nie wchodze.

Gość masełłłko
z tym też się zgadzam-niekiedy ktoś naprawdę szuka rady innej mamy/kobiety...a niektóre wypowiadają się jakby łaskę robiły...

tak, ja też raczej nie wchodzę na denerwujące tematy jednakże kultura wirtualnych osób jest jaka jest, chyba też dlatego, ze sa wirtualne

Massselko jestes matka? wiesz, ja kiedys wpadlam z narzeczonym, nie moglam jeszcze powiedziec mamie, ani jemu (nie bede sie rozwodzic czemu), ale potrzebowalam rozmowy i rady, i znalazlam ją właśnie na forum. Bo bylam anonimowa, bo moglam napisac wszystko bez krempacji. Dlatego wydaje mi sie,ze jak ktos cos takiego pisze to nie wchodz a jak juz wchodzisz to daj dobra rade a nie pisz,ze to znowu kolejny denerwujacy cie temat ;) pozdrawiam

Gość dfvfbv
dokladnie zgadzam sie w 100%. kultura kobiet na kafe rowna sie zero. to juz nie chodzi nawet o okropne slownictwo ale dorosle kobiety ktore sa tak zlosliwe i brutalne wobec tych ktore zakladaja topik bo maja jakis problem np. kobieta pisze ze ma jakis powazny dla niej problem a inne jej dogryzaja bo zle napisala jakies slowo zamiast jej po prostu odpowiedziec lub nie pisac nic jezeli nie maja nic madrego do powiedzenia. drugi przyklad dotyczy slowa :patologia" tutaj kazda kobieta ktora robi cos inaczej jest zaraz zwyzywana. zero tolerancji na tym forum, a szkoda

ja zostałam kretynką, dlatego że moim zdaniem można rzucić palenie w ciąży (nie zostałam dłużna, zostałam wyprowadzona z równowagi) Życzono mi również, żebym urodziła chore dziecko

Gość dfvfbv
patologia sorki za blad

ee tam ja też jestem patologią, bo moje dziecko raz powiedziało "dupie", bo mąż w zabawie tak powiedział laski nie przejmujmy sie aż tak, obysmy zdrowe były, to najważniejsze

szkoda gadac dziewczyny, mi sie chyba jeszcze nie zdarzylo,zebym nie zostala przez kogos zbluzgana jak zalozylam jakis temat. Niby nic, ale zawsze czuje sie dotknieta bo jestem taka wrażliwa . A czasem człowiek po prostu potrzebuje sie wygadac..

Gość masełłłko
do "wiesz co wyjęłaś mi to z ust"-fajnie,że ci udało się znaleźć kogoś kto "normalnie" ci doradził,ja nie zawsze miałam takie szczęście... z tymi tematami chodzi mi o to,że czasami trzeba naprawdę porządnie się zastanowić czy piszę to naprawdę potrzebująca kobieta czy małolata której się nudzi...

Gość goggogogogogogog
[zgłoś do usunięcia] Jordan.pl spie**alaj idiotko [zgłoś do usunięcia] Jordan.pl głupia szmato nie podoba ci sie że ja sobie poradziłam z nałogiem a ty nie? jesteś śmieciem i mi k**wo do pięt nie dorastasz JORDAN NIE KOMPROMITUJ SIĘ

Gość masełłłko
a ja jestem nieodpowiedzialna,bo na jednym z tematów wypowiedziałam się,że wychodzę z moim dzieckiem na dwór gdy były takie mrozy...

Gość goggogogogogogog
[zgłoś do usunięcia] Jordan.pl jesteś chora umysłowo, masz kompleksy, przeszkadzają ci osoby które potrafią coś czego ty nie potrafisz. Przerastasz? chyba w poziomie głupoty TO TEŻ?

masełko to akurat w miare jeszcze normalny tekst , ale wyzwiska i nazywanie patologia, jak sie kogoś nie zna to dopiero ubaw po pachy

tak jakby każdy musiał się poddawać jednemu schematowi i nie miał prawa do swojego zdania, macie takie wrażenie? Ja zawsze myślałam, że kobiety to się dopiero potrafią dogadać, w końcu mają dzieci, rodzą, poświęcają się dla domu, dzieci..a tu wałek - jedna drugą miesza zbłotem bo nie myślą i nie postępują tak samo... Masssełko - zgadzam się, nigdy nie wiadomo, czy to nie jakas gimnazjalistka jaj sobie nie robi, aczkolwiek ja zawsze wole sie wypowiedziec i doradzic, bo a noz to prawdziwy problem

nieee, kobiety są gorsze od hitlera przepraszam wszystkie Panie bez wyjatku, ale my i tylko my potrafimy tak się zachowywać, skakac sobie do gardła faceci potrafią tylko wojny wywołać, ale my jesteśmy okropne

no ja bym sie bała nawet takie słowa wypowiedzieć, ale cóż, jak napisłam jestesmy okropne

W takim razie proponuje założyć wątek dla kobiet na poziomie, gdzie trolle beda olewane sikiem prostym :)