Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0294fuziak

jestem pod wrażeniem "kultury" mam na kafeterii

Polecane posty

jestes glupia ot co 14:53 [zgłoś do usunięcia] Jordan.pl spedzam tu dużo czasu, ale dochodzę do wniosku, że to jest czas stracony, powaznie??? tak, poważnie

Gość mireczkaa
jordan- no niestety ale brakuje Ci kultury osobistej. Uważam, ze pewne zachowanie po prostu nie przystoi. Przemyśl temat :)

Gość do 535353535
jak to matki same upokarzaja wlasne dziecko? co ty pierrdolisz kurwa??

wiecie co szkoda czasu na dyskusje tutaj, wszystkie jesteście zakłamane, jak tylko trzeba komuś pojechać to wystarczy zmienić nick i do roboty... Później takie święte gracie. A mnie kultury nie brak, wtedy kiedy mam do czynienia z ludźmi na poziomie. Tutaj takich można policzyć na palcach jednej ręki! Mireczka takie mądre jak ty nie mają szans przetrwania bo w realu trzeba mieć jaja

tak, zmienić nick to nie problem, i w tym właśnie tkwi problem,

Gość Mamalesia
Jordan ja nie mówię o nastawieniu drugiego policzka tylko o kulturalnej dyskusji. Ja tam zawsze na pomarańczkę i zawsze tak samo-nawet jak komuś się coś nie podoba. Tak jak wczoraj w rozmowie o tym 18miesięcznym chłopcu,który czytał i składał wyrazy-napisałam wprost,że w to nie wierzę, a były tam osoby,które usiłowały sprowokować tych co wątpili. Ale mnie nie tak łatwo sprowokować-nawet głupim podszywem. Wychodzę z założenia,że nasze postępowanie świadczy o nas. Kiedyś był tu taki temat o agresji i wulgarności-założyła go sadystic-swoją drogą dawno jej tu nie widziałam...

Gość mireczkaa
Jordan- co Ty możesz wiedzieć o posiadaniu jaj? Ty po prostu jesteś wulgarna, dlatego zniżasz się do poziomu tutaj panującego. Naprawdę źle Ci nie życzę, po prostu przemyśl sprawę.

Gość do 535353535
sadistic podniecił mnie ten nik bardzo, czy to mama, jest sadystka? bardzo chcialabym ja zobaczyc

sadystic czytałam leży na patologii i czeka, powodzenia swoją drogą

mireczkaa - ile razy dziennie zmieniasz nick? taka jesteś opanowana i operujesz tylko pięknym słownictwem? wiadomo, tak jak wszystkie mamuśki tutaj zarabiają po 5 tys netto i robią zakupy tylko w delikatesach Alma jedna wielka obłuda

Gość seassaa
tak tu linczujecie Jordana a jak ja was czytam jesli chodzi o podejscie do rodziny/dzieci/rodzicow/ do ludzi co widzielsiciew sklepie jak byli ubrani i co kupywali to obgadujecie i starsznie piszecie na ich temat, az przykro sie czyta.Mam wymieniak niki??

Gość Mamalesia
Gosh mogą być też owoce,które już wprowadziłaś podane w takiej siatce-osobiście nie stosowałam,bo syn dobrze sobie radził z gryzieniem,ale mam koleżankę,której syn w tym wieku krztusił się wszystkim co nie było papką,więc żeby sobie nie zrobił krzywdy dawała mu przez tą siatkę.

Gość do 535353535
mireczko a po co ma jordan przemyslac sprawe? bo ty jej tak napisalas? a kim ty jestes, nie masz najmniejszego wplywu na jej postepowanie a twoja opinia na jordan najmniejszego wrazenia nie robi :D :D pozatym moge pisac pod kilkoma nikami i co mi ktos zrobi\? nic, kafeteria to bagno i moge byc np 17letnia uczennica co sie o ciazy wlasnie dowiedziala albo np 40latkiem, który został wlasnie wdowcem z 3 dzieci, moge kantowac, wyzywac a nikt mi nic nie zrobi. no moze szanowne moderatorki zbanuja na 24h hahaha

Gość mireczkaa
a po co mam zmieniać nick??? Nie bluzgam, nie muszę się wstydzić swoich wypowiedzi- no proszę cie. Dobra, nie kumasz a może nie chcesz przemyśleć tego, co Ci inne dziewczyny piszą więc już nie mędrkuję:) Pozdrawiam Na marginesie- w moim mieście nie ma Almy :):)

Gość Mamalesia
Jordan-ja nie jestem cierpliwa-o co to,to nie. Nie raz się we mnie gotuje,ale tylko w środku. Mam taką pracę,że nie mogę tracić kontroli,bo by się to mogło bardzo źle skończyć.

mireczkaa a po co mam zmieniać nick??? Nie bluzgam, nie muszę się wstydzić swoich wypowiedzi- no proszę cie. tak, wierzę ci :) ty już jesteś podirytowana ale przecież musisz trzymać fason:)

Gość do mirkiiii
mireczkaa nie che byc zlosliwa ale kilkakrotnie z twojego niku wyczytalam przerozne przykre wypowiedzi , nie wiem, moze to podzywacz bo nie masz zaczernionego nika, możliwe, ale sam faklt jets taki ze rowniez byly postu z twojego nika naprawde chamskie, obrazliwe, i wulgarne

już chciałam zrobić nowy temat "no to się laski pokłóciły" i nie weszło mi, a żadnych tematów nie zakładałam ostatnio dajcie już spokój dziewoje u mnie Almy w pobliżu nie ma, ale zarobki są w podobnej granicy he he

asiamt już chciałam zrobić nowy temat "no to się laski pokłóciły" i nie weszło mi, a żadnych tematów nie zakładałam ostatnio też chciałam dodać temat, napisali mi, że dodałam już kilka w ciągu godziny! Guzik prawda

Gość Mamalesia
A ja tam kupuję w Biedronce, Kauflandzie, Carrefourze, Tesco i MarcPolu-i się tego nie wstydzę. Kupuję tam gdzie tanio. Tylko mięso i wędliny w osiedlowym mięsnym, a warzywa od znajomego na ryneczku-reszta z marketów. Choć czasem to i wędlinę kupię w MarcPolu. Delikatesów u mnie chyba nie ma,ale na 100% nie wiem,bo po prostu się nie interesowałam.

Gość a mnie drażnią
tematy w stylu"ile kosztuje mleko w biedronce?"haha,albo"po ile sa takie tabletki?"-kurde,jakby nie mozna byla wejsc w google i poszukac-lenistwo do potegi entej:-P A juz najlepsze tzw perełki to tematy pt"jaki szaliczek do czerwonego płaszczyka?pomocy!!!!"i te wykrzykniki jaKby swiat sie walił:-O a najlepsze jest to,ze ludzie odpisują-zalamka....

Mamalesia A ja tam kupuję w Biedronce, Kauflandzie, Carrefourze, Tesco i MarcPolu-i się tego nie wstydzę. Kupuję tam gdzie tanio. Tylko mięso i wędliny w osiedlowym mięsnym, a warzywa od znajomego na ryneczku-reszta z marketów. Choć czasem to i wędlinę kupię w MarcPolu. Delikatesów u mnie chyba nie ma,ale na 100% nie wiem,bo po prostu się nie interesowałam. ale nie o to tu chodziło :)

kafe nam szwankuje i dlatego nic zrobić i oddać nie można no już koniec kłótni

A ja raczej rzadko wchodze na kafe a jeszce rzadziej sie wypowiadam, ale to prawda, kultura a raczej brak po oczach daje.Co nie da sie ukryc ze jestem emocjonalną osobą, ale jestem tolerancyjna na poglądy innych wiec nie amm pwoodow wpadac w szal i wyklinac, bo moja tolerancja mi nie pozwala. Sama kilkakrotonie pisalam temat i oczekiwalam pomocy, a tylko otrzymalam wyzwiska, oszczerstwa, bluzgi i jaka jestem *** taka i owaka a nie taka byla idea mojego topika

Gość Mamalesia
Asiamt-to ciekawe co tam u niej,bo z tego co pamiętam to miała termin na początek marca-sympatyczna babka z niej. Jordan-ja żeby nie było absolutnie nic do Ciebie nie mam,ale czytałam i tamten temat,nawet coś napisałam-potem wszedł podszyw i nie chciało mi się tego dalej śledzić...dlatego też dorzuciłam coś od siebie. Jakby mój mąż usłyszał że ktoś twierdzi,że jestem cierpliwa,to by się uśmiał :D

No cóż, forum jest otwarte, więc każdy może sobie pisać co chce i niektórzy nie mają granic i nie znają umairu :/

no pogadałyśmy chwilę raz i dowiedziałam sie, ze jest starsza ode mnie, a myslałam, ze starszej już nie ma he he

To ja jestem piekielnie ciekawe czyjakaś chamska kafeteriuszka miała by odwage mi w oczy powiedziec to co pisze anonimowo przed monitorem.Jestem pewna że tak odwaznie już by nie było.

Gość anika__Grodzisk
Weszłam, bo zainteresował mnie temat, kobiety popierały autorkę... Ale jak sobie poczytałam że niejaka Jordan oburza się a sama ma słownictwo rynsztokowe to mi ręce opadły. Echh, ale tak to już jest, im mniejszy człowieczek, bardziej zakompleksiony tym bardziej wulgarny, bezczelny. Małe pieski zawsze głośniej szczekają :) ŻALLLL