Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia z Wrocławia

Polka i Tunezyjczyk, problemy z pobytem w Europie.

Polecane posty

Gość Monia z Wrocławia

Chłopak mi najzwyczajniej w świecie wlazł do łóżka. Była impreza, ja popiłam, on nie (bo nie pije), nie mówiłam po niemiecku, ale - jak to po alkoholu bywa - z zapałem mu tłumaczyłam ze słownikiem w ręku, że w zasadzie uczyłam się paru języków w życiu, więc z niemieckim nie będzie problemu, a potem mi się parę rzeczy zamazało, a potem to już było całkiem gorąco. Następnego dnia miałam trochę kaca, moralnego również. Cała spłoszona byłam. Zawsze się płoszę. Okazało się, że wbrew przewidywaniom nie była to jednorazowa przygoda - Chłopak ewidentnie przejawiał chęć kontynuowania. Musiałam się zatem trochę pooswajać. Dużo czasu nie mieliśmy - do końca wyjazdu został tydzień. Mogłabym napisać, że w ciągu tego tygodnia nastąpiło połączenie dusz, porozumienie bez słów (bo przecież żadne nie szprechało w cudzym języku), był to piękny czas uniesień i nieziemskich przeżyć - mogłabym tak napisać, gdyby to była prawda i gdybym była Paolo Coelho. Prawda była taka, że rozwaliliśmy łóżko, raz się pokłóciliśmy, a ja do końca myślałam, że w momencie wylotu do Polski, wszystko się skończy. Uważałam, że jest fajny, ale zupełnie nie w moim typie i nie za bardzo chciałam mieć wiele wspólnego potem. No ale jakoś tak wyszło, że przez ten miesiąc, kiedy Chłopak był tam, a ja tu, rozmawialiśmy niemal codziennie, czy to mejlem, czy to skajpem i jakoś się tak utrzymało. A nawet urosło. Chcę, żeby przyjechał do mnie. W Niemczech jest nie do końca legalnie. Cały czas zmienia miejsce zamieszkania. Ja to zrobić, żeby mógł wjechać do nas? Jestem wstanie nawet wsiąść ślub w ambasadzie. Może są tutaj dziewczyny w podobnej sytuacji?

Gość zaczarowany olowek1000
jestes nawet w stanie wziac slub w ambasadzie? Najpierw puknij sie w leb:o

Gość wannika1
daje ci 2/10 niezbyt fajna prowokacja :)

Gość Monia z Wrocławia
To nie prowokacja. Pytam poważnie - co najlepiej zrobić w mojej sytuacji?

Gość rjhrts
najlepiej to wyjdz za niego odrazu, jak dostanie paszport to sie potem przekonasz jak bardzo cie kocha buhahaha a i nie zapomnij sobie zrobic dzieciaka a potem pojechac z nim do tunezji...potem moze zobaczymy w jakims programie jak detektyw Rutkowski odbija placzaca matke z dzieckiem porwana przez kochajacego "meza"

Gość hahahaha............
Monia z Wrocławia "To nie prowokacja. Pytam poważnie - co najlepiej zrobić w mojej sytuacji?" Wyjechac z nim do Tunezji :D i zyc (nie)dlugo i (nie)szczesliwie :D

pomijajac juz te burzliwe watki z twojej opowiesci.. powiem ci jedno kobieto: jak facet sobie od czasu do czasu nie wypije to znaczy ze ma cos nie tak z glowa. to juz powinno byc dla ciebie swiatlo ostrzegawcze. tak, wiem ze plytkie ale zawsze sie sprawdza! ;)