Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona_herbatka28

Od dziś przechodzę na dietę! Ktoś razem ze mną?

Polecane posty

Ważę 60 kg i chciałabym zgubic 7. Mam nadzieję, że do 1 czerwca mi się uda. Moje postanowienia: - zero słodyczy w dni powszednie (w niedzielę mogę ;p) - codziennie 3 kubki czeronej herbaty - zero kawy i herbaty owocowej - codziennie co najmniej 1 litr wody mineralnej Ćwiczyc nie będę, bo nie lubię, czasem potańczę z dziećmi. Chciałby ktoś mi towarzyszyć w tej akcji? ;) Dodam, że to moje pierwsze w życiu odchudzanko.

Gość jennifer997***
Nie schudniesz na tym w ogóle.

Gość grubiutka :)))
tez mysle ze na tym nie schudniesz :) czemu chcesz ograniczac herbate owocowa?? :D

Bo czytałam gdzieś, że przy piciu herbaty czerwonej należy wyeliminowac kawę i inne herbaty. Dlaczego nie schudnę? Myślę, że jest duża szansa, zwłaszcza jeśli zrezygnuję ze słodyczy, których do tej pory jadłam naprawdę dużo. :)

Gość hugkjjjj
A dlaczego nie . Ja wystarczy że trochę mniej jem i zaraz chudne bez zadnych ludowych diet mam 164 cm waze 52 kg i uwaga jestem po 40 stce .Nigdy nie stosowalam żadnych diet ale też nigdy nie objadalam się.

Gość grubiutka :)))
wystarczy ze bedziesz pila herbate zielona :) ona pomaga oczyscic organizm z toksyn, musisz jesc 5 6 posilkow dziennie co 2,5 3 godziny ograniczyc weglowodany czyli slodycze jesc wiecej bialka powinno samo spadac wszytsko ladnie ja bym jednak na twoim miejscu zaczela sie ruszac moze jakis aerobik 2 razy w tygodniu? :)

Gość zadnej diety cudacznej
ja tez nie stosuje zadnych cudow diet, mam 27 lat i waze max 50 kg przy 168 cm

Wiem, że powinnam zażywać więcej ruchu, ale trudno mi się zmusić, głównie z braku czasu (praca i dwoje dzieci na głowie), dlatego staram się od czasu do czasu przynajmniej potańczyć z dziećmi (w czasie wspólnej zabawy). Generalnie nie jestem jakoś specjalnie gruba, mam 176 cm wzrostu, ale przed porodami ważyłam 53 kg i teraz też tak bym chciała... ;)

Gość fgfgfghgh
i tak nawet jak schudniesz to juz figury sprzed ciąży miala nie bedziesz ;) wiec czy warto.