Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolettakędzierskamichalska100

Czy to straszne dla rodzicow jesli nie beda miec wnukow?

Polecane posty

Czy to straszne dla rodzicow jesli nie beda miec wnukow? Wielu mlodych, rozsadnych ludzi nie chce teraz dzieci. Zabezpieczaja sie jak tylko moga, stosuja tabletki antykoncepcyjne, prezerwatywy, zabiegi sterlizacji i wazektomii, zastrzyki, stosuja kazda mozliwa metode by tylko nie zostac rodzicami. Czy np. rodzicow tych mlodych ludzi boli to ze nigdy nie zostana dziadkami?

Gość ddeerrrer
a ja mam juz dzieci w szkole sredniej i na studiach i nie che wnuklow teraz jak i pozniej.Nie lubie dzieic i mam nadziej ze nie zostane babcia nigdy

a co jak będą miały? Będziesz musiała wziąc sprawy w swoje ręce i chowac wnuki :P a tak poważnie to co jak rodzice mają tylko jedno dziecko które całkowicie wyrzeka się posiadania potomstwa?

Gość Ania_to ja
To jeden z powodów, tego,że niepłodnosc jest dla wielka tragdią..mam wsopaniałych rodziców...ja widze jak traktują swojego psa, jak go kochaja to serce mi pęka ze musza miec taka namiastkę :(

Wiadomo że jak mają córkę to będą chcieli by pierwsze dziecko miało po 30stce, natomiast jeśli chodzi o syna to mogą chciec by miał żone, dwójke dzieci i potrafił utrzymac rodzine.... ale to tylko taka ideologia... Bo nie wiadomo czy rodzice nie będą zawiedzeni jak dziecko powie że woli umrzec bezdzietne. A dlaczego to dla rodziców takie straszne? Ania ty jesteś bezpłodna?:(

wedlug mnie to ich bolinajwyzej na przypadku moich rodzcow maja 4wnuczat od corek a synowa nie chce dzieci i czesto jak nas odwiedzaja to sie zala i czuje ze ich to boli

Gość ddeerrrer
Autorko pisze szczerze !! a jak bedą wnuki to mam nadziej ze tak wychowalam dzieci ze wezmą sprawy w swoje rece i nie bedą ze mnie calodobowej nianki robić