Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopita:)

Facet pracoholik. Da się z takim być w związku?

Polecane posty

Od kilku miesięcy pisze z pewnym chłopakiem spotykamy się raz na tydzień/ 2 tygodnie ale dużo piszemy ze sobą. Ja chciałabym aby on do mnie częściej przyjezdzał ale on cały czas pracuje. Czy uważacie że uda nam się być razem mimo jego pracy? czy ja to wytrzymam?

Gość kjnkjn
mysle, ze nie :o

ale ja się chyba zakochałam dodam że jest między nami duża różnica wieku:(

Gość HHAH PRZEB sKLER sBIG
NIE MA SENSU TO! LEPSZY JEST LEŃ I TROLL JUŻ OD TAKIEGO! PRACOHOLIK I LENIOHOLIK TEŻ POZDYCHAJĄ!

Gość niunia3e2766372385535
ehh.. skąd ja to znam, pracoholik i duża różnica wieku.. :( i tez go kocham... czasem zastanawiam, sie czy on nie ma kogos, i tylko udaje pracoholika :( nie zastanawialas sie nad tym? ja tak, ale kocham go SLEPO :(

Gość kjnkjn
co macie na mysli duża różnica wieku?

no to jak się od kochać? dodam dzieli też nas sporo km. Może poprostu zrozumieć i żyć tak dalej jak żyłam?

my do tego wciaz sie klocimy...raz zachowal sie jak cham i ja wiedzialam, ze to wszystko nie ma sensu, nigdy nie ma dla mnie czasu, powiedzialam to koniec, a on, ze tez tak uwaza, a potem po niecalych 2 mieisac napisal, i oczywiscie od razu wskoczylam mu w lozku, i przez cale 2 mies mialam depreche i muslalam, tylko o nim... tak mi wyszlo, zapominanie:( 11 LAT

ja i on w tym samym miescie :) chociaz 2 inne konce :P

7 lat :) mój mi często mówi o pracy... piszemy ze sobą często raczej bym wyczuła że coś nie tak. Myślę że też nie powinnaś tak myśleć np. mój mówi mi że kocha to co robi to jego pasja a ja naprawdę wiem że on tyle pracuje oczywiście jak gdzies wychodzi że znajomymi to też mi o tym mówi:) ty też się tym nie martw tylko żyj dalej i ciesz się każdą chwilą:)

chyba serio chwila, bo my jak widzimy sie raz na 2 tygodnie to jest extra super :) nigdy nie spedzilismy razem nocy :(

to tak średnio z ta depresją :( my się nie kłócimy jesteśmy bardzo zgodni tylko nie mamy dla siebie czasu :( co tu poradzić?

Gość ewfdwee4432
niunia czy jak ci tam dajesz sie ruchac jakiemus burakowi, ktory albo jedzie na kilka frontow, albo ma zone, albo lubi se za darmoche poroochac :o

u mnie raczej on nocuje jak już się zobaczymy:) ale też tak czekasz na niego?:) pytasz się kiedy przyjedzie?:)

hmm, może zacznij z nim uprawiac to hobby/prace, jezeli macie taka mozliwosc,abys mogla czasem mu ,,pomoc,, :) rozsądek mi mowi,ze on jest ze mna tylko dla seksu, ale serce... sama wiesz jak to jest :(

jejka czekam jak nie wiem co :)

nieeee ale jak się kogoś kocha tak jak ,, niunia'' to co ona ma zrobić?

ewfdwee4432 ...kiedy ja nie potrafie go zostawic, probowalam nie idzie :( a on mnie przekonuje o swojej niewinnosci,i ja chce w to wierzyc :(

nieeee ale jak się kogoś kocha tak jak ,, niunia'' to co ona ma zrobić?

Gość ewfdwee4432
zrozumieć, a co innego? laska obudzi sie za kilka lat i bedzie plakac ze zmarnowala tyle czasu na palanta ktory jej powaznie nie traktowal i zrobil sobie z niej zywa dmuchana lale :o

a może faktycznie tak jest:) faceci pracują dbają o swoją karierę a my musimy to zaakceptować:)

poczekam do lata czerwiec/lipiec, jezeli sie nie zmieni, to obiecalam sobie,ze zastosuje terapie szokowa...kurcze, on jest moim idealem ;( ehhh zycie jest do dooopy:(

Gość ewfdwee4432
na pewno jestem troche starsza od ciebie i powiem ci, ze na pewno spotkasz jeszcze swojego ideala zastanów się i szanuj się!

ja jeszcze poczekam trochę może jakoś się nam uda:)

myślę, że te 3 miec, to czas , ktory warto poswiecic, komus na kim nam zalezy, potem odejde, dodam, ze on ma dosc specyficzna osobosc i ktos go kiedys mocno zranil (kobieta) co wplynelo zapewno troche na jego psychike i podejscie, ehh, czas pokaze

no mojego też ktoś ( któraś ) kiedyś zraniła a ile twój ma lat?:)

mojego tez jakas zranila, tez nie ma czasu, ciagle pracuje, ma swoja firme, i coraz czesciej mam wrazenie, ze prowadzi zycie podwojne, albo nawet potrojne. Powiedzcie cos o swoich, moj jest lysy:)

moj 32,moj ma wlosy :) ehh, ja za nim tęsknie,a on..nie wiem,w lozku jest extra jak z zadnym innym,czuje to ,,cos,, , ale wlasnie tez podejrzewam go o podwojne zycie :( hmm z natury juz jestem podejrzliwa, on opowiada mi tez duzo o pracy, i wiem, ze to, ze duzo pracuje to prawda,ale czy az tak,zeby nie miec kompletnie czasu na mnie :(

mój ma ładne włoski:) czarne:) i faktycznie dużo pracuje bo do mnie pisze co i jak nas dzieli 200 km i tez ma własne działalności gospodarcze... :) jest bardzo inteligentny kocham go:*

z takim czlowiekiem to nie zycie. moj tez dobry, ale to z racji doswiadczenia. szczegolnie to, ze intensywnie zaliczal laski nie powinno cieszyc:p Ja ostatnio podejrzewalam ciaze, znow nie zachowal sie jak partner w tej sytuacji. Nie chce takiego ojca dla dziecka, nie umiem przewidziec jakby zareagowal. Ech. wieku nie musi podawac prawdziwego. znacie ich znajomych? rodzine?