Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona1987B

znikajaca kreska na tescie

Polecane posty

Gość Zaniepokojona1987B

Czesc dziewczyny poradzcie cos bo mnie zjedza nerwy... czekam na wynik z krwi do poniedzialku niestety zrobilam dzis test z moczu i wlasnie tu mam problem pisze na nim ze wynik pojawi sie do 3 minut no i po 2-3 sekundach pojawila sie druga kreska dosc mocno widoczna po czym zrobila sie bladsza a pozniej juz prawie niewidoczna choc jakis tam slad po niej zostal, powtorzylam jeszcze raz i znowu to samo nawet jeszcze mocniejsza ta kreska sie pokazala i potem coraz bladsza a teraz jest choc bardzooo blada... no i powiedzcie mi o co chodzi;/??? mam takie okropne mdlosci ze ledwo chodze;/ okres tez nie pryszedl myslicie ze taki wynik moze oznaczac ciaze??? podpowiedzcie mi cos bardzo prosze

Nie obserwuj testu w trakcie. Jest napisane w ulotce, że wynik masz odczytać po określonym w ulotce czasie.

Gość Zaniepokojona1987B
no to wlasnie tam pisze od 2 sekund do 3 minut i tak sie pojawila

Pierwsze słyszę, żeby jakiś test pokazywał wynik po 2 sekundach, ale w sumie wisi mi to. 🖐️

Gość Zaniepokojona1987B
wiem ze to dziwne ale to jest dokladny test jestem za granica i pierwszy raz sie tez z tym spotkalam

Gość jkuiii
jestes w ciąży - gratuluje :) Każda kreska widoczna w drugim polu to ciąża - nawet ta najsłabsza. Po prostu jest to baaardzo wczesna ciąża...

Gość mysle,ze
to ciaza,ale lepiej powtorz jakis inny test :)

Gość agula8
test należy czytać zgodnie z instrukcją, ani wcześniej ani później