Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lariska,,kaaaaaaaaaa

Kto pije codziennie piwo?

Polecane posty

Otóż mam problem , bardzo kocham smak piwa najbardziej takie wynalazki z każdego zakątku świata..kupuję w sklepach i sobie wieczorem pije ...no wlasnie pije codziennie;/ nie mam kaca na drugi dzień , bo nie pije jakoś do utraty przyjemnosci, ale jak ktoś jest uzalezniony od papierosów, to ja jestem chyba uzalezniona od piwa. Jeny jestem chyba alkocholiczką.

oj tam oj tam, analfabetka też może:) a to że szybko piszę.

nikt ? kurne, sami abstynenci tu

Gość Nanisia
Ja piję piwo codziennie. Lubię piwa mocne,takie od 7%. Jeśli jest lato i upał to wypijam ze 3 także w ciągu dnia. Zimą piję na wieczór.

Gość anulka_katowice
ja pije codziennie ale nie wiem co doradzic...

Gość iuuiooiuiuii
ja mam podobnie, ostatnio troche zwiększyłam ilosc, poradzę ci, zebys czasem starała się nie kupic, np. choc ze dwa dni w tygodniu zrób bez piwa, i kup w zamian inna dobrą rzecz do picia jaką lubisz. Ja przez całe lata piłam piwo, ale co ok. drugi dzień i było ok. Teraz ostatnio przez stres zwiekszyłam ilosc, bo mnie to odpręza

Gość iuuiooiuiuii
a jeszcze lepiej jakbys nie piła ze dwa- trzy tygodnie, ja kiedys przez zapalenie krtani nie piłam tyle, i potem chęc na alkohol miałam mniejszą

Gość gość
Zapraszam na piwo do Warszawy na Mazowiecką. Klub Tygmont –dobra impreza do rana, muzyka najwyższych lotów i doborowe towarzystwo, czyli moje! ktoś chętny? ;] http://tygmont.com.pl