Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jukawawa

Chce schudnac 5 kg, kto pomoze wprowadzic mi zmiany do jadlospisu??

Polecane posty

Go艣膰 jukawawa

hej dziewczyny pomozecie mi wprowadzic w jadlospis cos lekkiego, np zamiast zupy mlecznej cos innego? chce schudnac 5 kg podaje: sniadanie o 7 - zupa mleczna lunch o 10- dwie zytnie kromki chleba z indykiem obiad 14- ryz+mieso smazone czasem na grillu+surowka jakas o 16- kawke sobie wypije z 2 lyzeczkami cukru o 18- chleb zytni z indykiem waze 61 kg przy 165 cm

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zalezy jak wczesniej jad艂a艣
Je偶eli wczesniej jad艂a艣 wi臋cej, nieregularnie, syfiate jedzenie itd, to schudniesz spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zalezy jak wczesniej jad艂a艣
Generalnie na kolacje powinien byc nabia艂, ale i tak schudniesz jezeli wczesniej sie gorzej odzywialas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukawawa
no wlasnie tydzien jestem na tym jadlospisie, jak myslicie ile musialabym sie tak odzywiac zeby schudnac 5 kg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakis miesiac, poltora
.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukawawa
ok dzieki :) oby sie udalo

Udost臋pnij ten post

rano na czczo szklanka wody z octem jablkowym, potem kawka to przyspiesza przemiane materii, zamiast zupki zjedz muesli, do kawki lepiej mleczko zamiast cukru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hahahhaha tak muesli
Kt贸re wydaje sie dietetyczne a zazwyczaj jest tak mocno s艂odzone ze wiecej kalorii ni偶 sie wydaje. Zawsze chce mi si臋 艣mia膰 jak kto艣 na forum o dietach poleca muesli :D

Udost臋pnij ten post

A ocet jab艂kowy wcale jaki艣 mega zdrowy nie jest. Jasne, jak kto艣 ma kilkadziesi膮t kg do zrzucenia to moze sie tym wspom贸c, ale przy 5 kg do zrzucenia wystarczy zwyk艂a metoda "M呕", czyli taki jad艂ospis jak tu podany powinien da膰 rad臋.

Udost臋pnij ten post

Jedyne z czym si臋 zgodz臋 to ten cukier. Jest niepotrzebny, chociaz i tak zdrowszy ni偶 s艂odzik, wi臋c jak ktos nie potrafi wypic kawy czy herbaty na gorzko, to z dwojga z艂ego i tak jest lepszy. (polecam herbat臋 z miodem :D)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dermalogica jest przereklamowa
nie jestes gruba wiec bedzie ci trudno schudnac 5 kilo. wiem cos o tym bp. sama waze 60kg przy 166cm. ja bym liczyla 7-8 tyg. na schudniecie 5 kilo w twoim wypadkuy. i powodzenia zycze...mi sie nigdy nie udalo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukawawa
dziekuje! zamierzam sie trzymac tego jadlospisu jakies pol roku. Wiadomo, jakies zmiany wprowadze po 3 miesiacach, bo w kolko jesc to samo nie chce..

Udost臋pnij ten post