Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fizyka Kwantowaa

Mam strasznie splatane włosy, czy ktoś mnie ociotował?

Polecane posty

Gość do kazdego wraca
ale określenia ociotował nie znam , tu odżywki nie pomogą :( widać jak nic ktoś się magią pobawił a i może gdzieś twoje włosy zdobył , chociażby ze szczotki a nawet czapki

Gość jak to czytam to niezabawne
mi nie jest do śmiechu :( włosy to małe piwo

Gość rtyhuytre
ja też mam kołtuny , jestm piekna i ktoś mnie oczarował :)

Gość możliwe że mnie tez to trafiło
tak jak autorka to nie jest śmieszne , jak się komus nie układa w życiu , wszystko się sypie, mimo starań wszelkich nic nie wychodzi , to kto wie...może jakaś peiprzona franca maczała ręce w magii

Gość potforyhjkhgfd
a znacie moze sposoby na usuniecie kołtuna?oprócz obciecia

Gość nic przyjemnego zapewne
:D

Gość wpływanie na czyjąś wolę
o tych włosach słyszałam

Mi miesiąc temu ,ktoś z ulicy wszedł....i powiedział że nam nie życzy dobrze prosto w twarz.Myślałąm że konkurencja....i zastanawiałam się tylko ,jakim człowiekiem trzeba być by wejść do obcego i powiedzieć mu takie rzeczy.Szybko zapomniałam.Nie minął 3 tydzień jak zaczęło się sypać.Choroby,zmartwienia ,problemy rodzinne i nie tylko.Sklep zaczął upadać z dnia na dzień,masakra jakaś...Najgorzej że z dnia na dzień zaczęły się dziać dziwne rzeczy ze zdrowiem .Czekam na termin do specjalisty z nadzieją że to nic groźnego(a nie wygląda to dobrze) Powoli zaczęłam układać wszystko ,analizować i dotarło do mnie że coś jest nie tak.Wierzę w duchy,ponieważ w życiu doświadczałam różnych zdarzeń od momentu jak kiedyś dawno...śmiałm się z tego i naigrywałam.Śmiech przerodził się w płacz ...a spokój nastąpił po kilku latach bezpowrotnie. Wróżkom nie wierzyłam i nie ineresowałam się tym nigdy.Jeśli ktoś poważny zna konkretny sposób by się ogarnąć z tego gówna to będę wdzięczna.Pozdrawiam

Gość nie znam tego pkreslenia ale z
doswiadczenia i obserwacji nie polecam ani chodzenia do wrozek , tarota , itp............niewazne czy sie wierzy czy nie, lepiej nie szukac nieszczescia, znam kilka osob ktore zajmowaly sie takimi ,,glupotami'' i mialy tylko same klopoty psychiczne po zajmowaniu sie jakimis reiki, trzecie oko, czy inne gowna zaczerpniete ze wschodu. Potem prosily o pomoc ksiedza, i powrocily do wiary chrzescijanskiej.

Gość Zuza 09 mam podobnie
ja mam za to strasznego pecha :( jak się dało cos naprawic nawet modlitwami to nie mineło nawet kilka tygodni spokoju i znowu się wszystko posypało.mam nadzieje Zuza ,że twoja historia jest prawdziwa

Gość ja nie wiem jak odwrócić
a sama chciałabym to wiedzieć

Gość tereberekuczki
tak to potem jest jak się chodzi do wróżek,stawia taroty i inne dziadostwa.Jak sie Was przed ostrzega to się głupio śmiejecie,a potem 'wuala'...:(

tak mam z włosami , nie wiedziałam z czego, bez odżywki Loreala lub glisskura w spraju nie jestem w stanie ich rozczesac.no i teraz jasne, w pracy parę osób mnie nie lubi i nawet wiem kto z nich mógł mnie ociotować, bo jakoś parę faktów się zbiega z kołtunami

Gość polecam spermovit.
Przynajmniej sześć razy w tygodniu przez rok z różnych żródeł.

Gość włosy to jeszcze małe piwo
gorzej jak ktoś przeciw nam użyje czarnej magii albo modlitwy śmierci, czasami nie trzeba nawet nic nikomu zrobić czy się narazić , jak się jakaś menda znajdzie która cię szczerze nienawidzi albo zazdrości i do tego rzuci urok to i tak zadziała , nawet jak się będziesz śmiała z tego i nie wierzyła

Gość niestety tak ja to znam
wierze ,że to mozliwe , mi włosy zblakły z kruczoczarnych na byle jakie brązowe

Gość hokus pokus........
jest to możliwe , ludzie są świniami i żeby zaszkodzić dla samej nawet zabawy rzucają uroki :( przykre

Jak masz kołtuny we włosach, to nie jest to żadne ciotowanie, tylko najzwyczajniej na świecie masz wszy. Ogol się na zero opłucz głowę spirytusem. Wypierz i wyprasuj wszystkie ubrania, pościel etc...

Gość pewnie ze klatwy istnieją
wystarczy przelac swoje wszystkie negatywne emocje na inną osobę, tylko precyzyjnie trza to robić jak ustalisz w końcu kto cie tak nie znosi, pogłaszcz po ramieniu ta osobe i w myślach przekaż te swoje złe myśli, na zewnatrz możesz sie uśmiechnąć :)

Gość hokus pokus........
srali muchy będzie wiosna , pałka stoi mi jak sosna :D kuurwa od kiedy się z kołtunów biorą wszy ciulu

Nie czytałeś o wszach bsa? Wszy składają jaja we włosach. Produkują przy tym specjalny lep, żeby jaja trzymały się włosów. To właśnie przez ten lep włosy się sklejają i robi się kołtun...

Gość Over Lord
ok a jak ktoś dba o higienę to skond te wszy ??

Gość taa tak se mówcie
magia istnieje

Wszy wbrew obiegowej opini nie mają zbyt wiele wspólnego z higieną. Możesz złapać np w tramwaju i się nie pozbędziesz, jak nie użyjesz specjalnego środka. Podobno na aryjskich(tocharskich) mumiach z pustyni takla makan znaleziono żywe wszy. A mumie liczyły po 4 tys lat!!!

Gość hokus pokus........
czary mary dupa węża twoja stara pierdy spręża :P

Gość hokus pokus........
twoja stara nosi taczki ty na mózgu masz robaczki:P

Gość Ale jak?!
Ale jak to możliwe. Wystarczy że powie się komuś, że mu się źle życzy i już można ociotować? To przecież na każdym wisiałby tysiące klątw.

Gość no ale urok i klątwa to
inne sprawy , klątwa jest gorsza , jeszcze jest cos takiego o oczach uroczych, czyli osoby które są strasznie zawistne rzucają nieświadomie uroki poprzez tzw wredne patrzenie