Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beata9678

pracuj z nami przez internet Praca dla mam

Polecane posty

Gość beata9678

Hej! Mam na imię Beata od niedawna jestem konsultantką firmy Mariza. Jest to polska firma kosmetyczna działająca od 1988 roku ,która niedawno uruchomiła sprzedaż kosmetyków za pomocą konsultantów. Miałam to szczęście że trafiłam do wspaniałej grupy gdzie mam wsparcie ,darmowe szkolenia dostęp do biura on-line i darmową stronę!Firmy wykorzystuje do produkcji naturalne składniki. Co mnie skusiło aby wstąpić do klubu Mariza? -Bardzo atrakcyjne ceny kosmetyków -30% stałej zniżki na starcie -opinie o produktach -możliwość zarobku głównie pracując przez Internet i możliwość rozwoju! - oczywiście zespół z którym pracuję -brak przymusowych starterów -brak wpisowego Rejestrując się u mnie będziesz miał dostęp -do biura on-line(po złożeniu pierwszego zamówienia), -darmową stronę www, -wsparcie sponsora-nie zostajesz sam sponsor sponsorowi nierówny! Wielu sponsorów wpisuje ludzi i na tym się kończy współpraca. -dostęp do forum -dostęp do szkoleń Jeśli masz jakieś pytania to pisz ,chętnie odpowiem mariza.praca@gmail.com Link do REJESTRACJI poniżej http://strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=004761 Chcesz zobaczyć katalog?pisz! Chętnie Ci wyślę na maila ! Sama będziesz mogła się przekonać czy warto!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować