pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 2, 2012 jak w nocnym. autobusie oczywiście bo to jest jedyne miejsce w którym spotykam się z ludźmi pomyślicie pewnie że jestem kanarem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Marzec 2, 2012 pśp to Ty mnie capnęłaś w 609 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 2, 2012 nie kurva, piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 no to bazgraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 2, 2012 całkiem możliwe czynniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 taki jeden kanar już prawie raz w ryj ode mnie dostał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Marzec 2, 2012 psp to już wiem po kiego Ci żółte lajkrowe gietry:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 2, 2012 pasują mi do moich żółtych zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 genetycznie masz takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Marzec 2, 2012 mam. krzywe nogi jak sram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 dobra to ja lece spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
/ladaco 0 Napisano Marzec 2, 2012 przerwa konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Marzec 2, 2012 łał. prawdziwy ladaco. i prawdziwa pśp na jednym topiku. tzód ! jeszcze pmp90 brakuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Marzec 2, 2012 PaniCzkawka a mnie co tak pomijasz?:P ja też prawdziwa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Marzec 2, 2012 a wybacz wybacz, po prostu to są legendy o których myslalam wiele dni i nocy, ale Ciebie też kojarzę, ostatnio coś śmiesznego napisałas albo komus ładnie pocisnełas nawet myslalam,że jestes któryms facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Marzec 2, 2012 jam żem baba jak 102:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uogotuj sobie dango Napisano Marzec 3, 2012 baba na 102 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Marzec 3, 2012 może być, tylko sobie podziel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach