Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WladekXXX

"Abstynencja" seksualna...

Polecane posty

Gość WladekXXX

Witam. Mam problem ze współżyciem seksualnym z moją kobietą Już pisze w czym rzecz i proszę Was Kobiety o wypowiedzenie się w tej sprawie. Jesteśmy ze sobą od 2 lat jesteśmy w tym samym wieku 35lat, nie mieszkamy razem i widujemy sie tylko w weekendy. Podczas spotkań czy to u niej czy u mnie zawsze lądowaliśmy w łóżku, byliśmy siebie spragnieni, były pełne namiętności było cudownie. I tak po prostu nagle coś się popsuło między nami w łóżku :( Oczywiście sypiamy razem ale z jej strony nie ma mowy o seksie, od 8 miesięcy nie uprawialiśmy seksu :( Rozmowy na ten temat z nią nie przynoszą nic co mogę zrozumieć Tłumaczy mi że boi się zajść w ciąże (a wcześniej nie miała obawy), mówi ze zmęczona jest, obolała i już jest w takim wieku ze po prostu nie chce jej się. Nie pojmuję tych jej tłumaczeń, niezrozumiałe dla mnie. Proszę pomóżcie bo od zmysłów odchodzę.

Gość MŁŁODA
albo sie wstydzi bo cos nagle ma nie tak albo ma kogos. albo ty ja brzydzisz moze zniecheciles ja przy ostatnim stosunku czyms? wasz sex zawsze byl udany?

Gość WladekXXX
Nie zniechęciłem i nie brzydzi się Pytałem ją o to i nic z tych rzeczy Zaptyałem też choć nie powinienem czy kręci cos na boku.. to czule powiedziała "oj głuptasku wybij sobie to z głowy"