Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie sie usmiechac :)

jest tu jakiś inteligentny pan?

Polecane posty

Lomu, w takim razie zazdroszczę podejścia do życia, chcę zmienić swoje trochę bo przecieka mi przez palce Panicz Kawka, nie wiem co to oznacza, oświeć mnie :)

Gość HMS...VSS..Petard
Jestem. I czekam na inteligentne pytania. Innych nie przyjmuję, gdyż są poniżej mojego poziomu.

hehh - z tym wypaczonym obrazem to utrafiłeś w sedno, czasem widzisz to co chcesz widzieć, vide ostatni obiekt mojej adoracji lubie się uśmiechać - no skoro jesteś to masz już z górki:D

Facet więc Ty mi powiedz, czy mężczyźni zawsze zdradzają czy jeżeli kochają swoją kobietę, to są jej wierni?:) bo nie wiem już co myśleć

Prawdziwy facet nie zdradza. Prawdziwy facet kończy jeden związek, zanim "właduje" się w kolejny... To samo tyczy się kobiet. W każdym razie, tak powinno być ;)

;] właśnie nie mam z górki, bo mimo to mam kompleksy :( jak widzisz, nie potrafię rozwiązać Twojego zadania, ale człowiek inteligentny potrafi się przyznać że czegoś nie umie :classic_cool:

lubie sie usmiechac - mojej kobiety jeszcze nie zdradziłem, aczkolwiek niestety jestem typem, który po prostu lubi flirtować z kobietami. Moja na szczęście to akceptuje :)

to nie ja jestem autorem zadania:P Lomu - pryncypia:] Szkoda że ludzi pryncypialnych jest już tak mało...

Też nie potrafię rozwiązać tego zadania :P Chyba, że "=>" to to samo, co "=". A tak nie na temat, to strzeliłem dobie dziś kawkę i mnie nosi :D Dla wyjaśnienia dodam, że kawę pijam ze dwa razy w roku :P

"pomijając charakter, na co mężczyźni zwracają uwagę u kobiet przy pierwszym spotkaniu? (chodzi o wygląd)" To, akurat zależy od faceta - każdy ma inny gust.

=> to znak implikacji zadanko z logiki z LO;D

Nikt nie powinien palić, ale.. ;) Z LO pamiętam tyle, że miało cztery klasy ;)

Ja mam to szczęście, że na papierosa nie wychodzę - uroki samodzielnego mieszkania (celowo nie użyłem słowa "samotnego" )

A ja mam elektronicznego i nie martwie się o przykry zapach:D

Fakt - smród niemiłosierny :O To chyba jeden z powodów, dla których nie zapraszam do siebie znajomych :D Drugi, to ten, że jestem okropnym bałaganiarzem...

Gość foreverka
nie ma... Wlasnie ode mnie wyszedl ;p

Działa tylko trzeba szarpnąć się na dobry jakościowo model. No i przyzwyczaić bo to jednak nie to samo co konwencjonalne papieroski.

Mi w papierosach przeszkadza tylko dym. Dlatego przerzuciłem się kilka lat temu na linki.

Przy paczce dziennie miesięcznie teraz ponad 300PLN puszcza się z dymem... Dobry czas żeby zająć się przemytem:D Tylko szkoda że mieszkam po drugiej stronie Wisły...