Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterianka252

Jetsem seksowną mamą!

Polecane posty

Gość dellicje
ja mam tyle samo wzrostu, waze 60 kg i wiem, ze to troche za duzo. BMI moze masz dobre ale na pewno nie figure,. Reszta to nic specjalnego, nie wiem kogo Ty uswiadamiasz ??

na pewno nie mam niczego za duzo, jestem proporcjonalna i szczupła, ze ty bierzesz sobie za wzór siostrzyczki Olsen, to sie nie dziwie. a ile jest takich watkow, ze kobieta po ciazy to na smietnik sie tylko nadaje he?

Gość dellicje
bo Ty wiesz kogo ja biore za wzór :O moze masz wszystko ale dystansu do siebie , taktu i zdrowej samokrytyki Ci brak. zeganm sie cieplło, nie chcve mi sie czytac dalszych wywodow

Gość dellicje
niektore kobiety po ciazy i porodzie maja depresje niektore popekaly tak podczas porodu, ze szwów wiecej jak wlosów na glowie niektore ja ja podczas porodu mialy ogromny krwotok, po nim anemia ciezka do zaleczenia i czlowiek nie ma sily wstac z łozka a co dopiero myslec o duperelach typu makijaz wez sie zastanow ze 40 razy zanim cos walniesz bez sensu, zeby blysnąc

po co mi samokrytyka? wystarczajaca długo chowalam sie w domu i przed mezem, popadalam w depresje, bo mialam takie kompleksy. teraz przynajmniej jestem szczesliwa. Nikogo tym nie krzywdze. dziewczyno, tu nie chodzi zeby 2 godziny po porodzie wygl;adac jak nastolatka:) tez bylam nacinana, w 3 miejscach, nie moglam normalnie usiasc przez 3 tyg, lekarz na sile wyciagal mi łozysko i musieli mnie przez to lyzeczkowac, krew lala mi sie jak z kranu. lwiem jak to jest. i wiem tez jak mozna sobie z tym poradzic.

i nie mowie tez zeby na czworaka doczolgac sie do lazienki i robic sobie tapete, bo jesli nie jest sie w pelni sprawnym to logiczne ze nie da sie rady.

Gość bc,j,
dellicje ja mam tyle samo wzrostu, waze 60 kg i wiem, ze to troche za duzo. BMI moze masz dobre ale na pewno nie figure,. Reszta to nic specjalnego, nie wiem kogo Ty uswiadamiasz ?? Ja też nie rozumiem- po co zakładasz tyle wątków. I mając tyle wagi (64 kilo na 175) nie jesteś zgrabna, przykro mi. A między anoreksją i rozmiarem 38 (cellulit, w biodrach ile masz 100? w udach ile? 60?) Jest jeszcze zgrabna figura 36 ale wysportowana- Ja mam 176 wzrostu, ważę 56 kilo, moje wymiary to 92-58-89. I wcale się tym nie chwalę na kafeterii jaka to nie jestem zajebista. Także radzę wziąć się za sport. A nie za chwalenie się "jakim to ja nie jestem lachonem.. jak nie jestem". Zapomniałaś o kobietach wysokich, szczupłych i wysportowanych- z mięsniami zamiast galaretki:)

wiem co mówie, jestem bardzo zgrabna, bo cwiczylam, i nie mam celulitu:) wystarcza dobre geny:) 54 kg na pewno nie jest za duzo. po prostu mi zazdroscicie, a co do zakładania wątków, to mam prawo robic, co mi sie podoba:)

Gość lukituki
A ja mam 173cm, waże 70 kg i też jestem laską. Mam apetyczny biust, ładną talię i pośladki, podobam się sobie i mężowi i nie muszę się odchudzać do 50 kg. Trochę dystansu do siebie, harpie.

przeciek kobieta musi miec biust, biodra i pupe. troche musi byc, a z twoja waga to masz figure chłopca. ani cycków ani pupy. kobieta musi miec kobiece kształty.

Gość bataty
Ale idiotki, mierzą się i licytują, która zgrabniejsza. Ale z inteligencją mierniutko. Lepiej byście książkę poczytały, pustostany.

Gość dellicje
no wiec jestescie zajebiste laski!! ale kogo to obchodzi tak na dobra sprawe ? cieszcie sie, ze podobacie sie sobie i mezowm ale nie każcie nam wpadac w zachwyt , bo jestescie takie cudowne. Troche dusyansu to Wam brakuje

Gość bataty
ale idiotki. Mierzą się i licytują, która zgrabniejsza i szczuplejsza. A może zróbcie coś dla ducha i swojej inteligencji i np. książkę poczytajcie.

dlaczego idiotki? mam ochote sie miezyc to bede sie mierzyc?. a ksiazki kochana zostawiam soobie na wieczór. nie licytuje sie, tylko kontratakuje na argumenty ze jestem tłusta.

Gość dellicje
no i sorry, musze to napisac "A ja mam 173cm, waże 70 kg i też jestem laską. ", tylek i piersi na pewno masz - piersy byc moze piekne, ale talie ???? gdzie Ty m asz kobieto talie ? luistra sobie pozmieniajcie w domu zycze Wam i tak miłego dnia, ide myc samochod :P

Gość dellicje
pisze sie "stad " :) do ksiazek sio!

Gość dellicje
Piekna kafeterianko . dla Twojej wiadomosci to jest mój samochód nie męza. Wyobraz sobie, ze mamy az 3 :P I mam dla Ciebie 3 przysłowia, ale nie wiem czy ogarniesz : 1. złość piekności szkodzi, wiec wyluzuj bo Ci zmarszki wyjda 2. ładna miska jeść nie daje 3. seksowna jest tez inteligencja , której nie masz- przykro mi,. byc moze jestes zajebista laską, moze- nie wiem bo zdjec nie widziałam, jak chcesz to wklej - pogadamy ale za grosz inteligencji za grosz, Nawet kultury Ci brak.Pozdrowilam Cie, nie napisam nic chamsko, wypomniałam Ci błedy w piwosni, bo moze Ci sie przyda a Ty co > mnie od jeleni? Nie rusza mnie to, ale szkoda mi Ciebie idz sie pomaluj, zrob cos dla świata, nie strasz przynajmniej wygladem :D:D

Gość ale ja cie
ale ja cie popieram w 100% ja rowniez jak to moj maz okreslil jestem dla niego rownie atrakcyjna co w dniu , w ktorym mnie ujrzal a nawet bardziej poniewaz nabralam kobiecych kształtów po urodzeniu corki. dbam o siebie i mam zadbany dokladnie kazdy cm swojego ciala i dopracowany. Zadbane dlonie, paznokcie, stopy, cialo, wlosy . Co do swojej urody jedynie nie mam zamiaru sie wypowiadac w sposob jak autorka: ze jestem ladna itp. Po prostu podobam sie sobie i mezowi i dla mnie to wystarczy ( to co podoba sie mi nie musi innym) natomiast uwazam ze kobieta zadbana i czysta nawet najbrzydsza zyskuje o wiele wiecej niz ta ladna ale flejowata. Nie wyobrazam sobie kłaść się nieświeża spać , nie umyć rano wlosów , nie dbać o swoje cialo . Siedziec w przepoconym dresie na kompie na kafe calymi dniami ze zwiazanymi wlosami w kucyk . To samo z moja coreczka. Zawsze wyczesane czyste wloski , czyste pachnace wyprasowane ubranka, czyste zabki rączki i buzia. Podpilowane rowno paznokietki a nie jak inne dzieci na odwal sie byle sciete jak od siekiery. To w koncu mloda kobietka , ktora musi byc swiadoma swojej plci . i mozecie sobie przeprowadzac na mnie ataki. Wisi mi to. Zycie nasze rozkwita, cieszymy sie soba a zycie sexualne ciagle sie rozwija w bardzo dobrym kierunku:)

Gość bc,j,
hahaha 35 cm różnicy między biustem i talią i ty debilu mówisz, ze ja przypominam chłopca? Walnij się w ten swj pusty łeb wieśniaro i idź tarmosić rozklapichę po ciąży. Zadziergaj sobie szydełkiem swoje trzy peknięcia. Jesteś grubawa nadal i tyle. Jesteś po prastu żałosna mając pociążowe, nieco odchudzone- ale nie do końca cielsko i próbujesz wciskać światu, ze jesteś bogiem. Obudź się.

Gość bc,j,
seksowna to ty możesz być dla konesera szwów:)

Gość ale ja cie
z doswiadczenia i wlasnym obserwacji natomiast wiem ze wiekszosc kobiet po slubie i po urodzeniu dziecka przestaje o siebie dbac. a to nie powinno miec miejsca.

Gość siemastary
w moim słowniku nie istnieje coś takiego jak seksowna mama

Gość dellicje
" ale ja cie " zgadzam się z Toba, podoba mi sie to co piszesz. najwazniejsze to dbac o siebie i czuc sie ze soba dobrze a nie wmawiac swiatu, ze jestem cibdy crowford i macie mnie brac za przyklad.