Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaccccccccccyxxxx

jacy sa wasi rodzice

Polecane posty

Gość jaccccccccccyxxxx

Mieszkam razem z mezem i dzieckiem u rodzicow. Moj maz to nerwus, nie dogadujemy sie. Ale to inna bajka. Ja sie pogubilam, moji rodzice sa bogaci, my nie. Ogolnie rodzice sa ok - mieszkamy sobie dobrze, pomagaja nam jak moga. Sa bardzo bogaci i tu zaczyna sie problem. Niby nam pomagaja, ale maja mnie za nic i skoro sa bogaci moga za mnie decydowac np. "gowno masz", "twoj chlop gowno ma", "wyksztalcilismy cie, to gowno masz". Dzisiaj powiedzialam im ze traktuja mnie slownie czasem zle i czy nie moga tego zmienic, mama sie rozplakala i powiedziala, ze przeze mnie tata sie wkurzyl i tak mowil bo mu przerywalam (przerywalam jego krzyk). Powiedzcie - JESLI KTOS KOGOS FINANSOWO baaaRDZO WSPIERA (ogromna pomoc naprawde i finansowa) to czy moze tak do kogos mowic??? czy mozna cos takiego wybaczac czy jednak mam racje ze mnie to boli?

Gość jmbhl
skąd ja to znam:( moi rodzice tez mnie tak traktowali ale w 2 lata odlozylismy kase i mieszkamy juz w swoim mieszkanku wprawdzie maz zapierdzielal cale dnie ale oplacalo sie :)

Gość pierogi od mamy
to po co bierzecie tę kasę? lepiej mieć mniej, a nie słuchać co dzień o gównach, przecież to przykre niedobrze jest razem mieszkać.

Gość kuchnia polska
moi byli nie do zniesienia juz jak bylam mala zawsze bylam zla wszystko sie krecilo tylko w okol mojego brata ja bylam jak 5 kolo u wozu oni byli szczesliwa rodzinką odemnie nigdy nie mialam tego co chcialam wszystko szlo na wodke i na papierosy jak szczury tak mieszkalismy(oni dalej tak zyja razem z moim bratem ale nie w eim gdzie dokladnie mieszkaja) nie utrzymuje z nimi kontaktu odkad sie wyprowadzilam jakies 5 lat temu ma teraz 23 i mieszkam razem z mezem we wlasnym domu i mamy swoja pizzerie i male dziecko wzielismy kredyt na dom jakonarazie udaje nam sie go splacic mysle z