Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wybrzuszona

śmierć biodrówkom

Polecane posty

Gość pani wybrzuszona

Czy też zaczęłyście nienawidzieć biodrówek jak ja? Wszystko było ok dopóki miałam figurę spełniającą warunki wejścia w te spodnie. Ale od jakiegoś czasu to się zmieniło. Owszem, wchodzę ale brzuch mi wychodzi. Laski które mają idealną figurę nie muszą narzekać ale ja mam już dość!!! Przez tą gównianą modę wyglądam jak debil! Szczupła a brzuchol masakra

O nie :D ja bym wtedy w ogóle nie mogła nosić spodni bo w takie np z wysokim stanem jak mi tyłek wejdzie to w pasie mam z 15 cm miejsca :o i mogę tylko biodrówki.

o to się okazuje że nie jestem sama zmasakrowana przez spodnie wypychające brzuch do góry, mam taki pasek sadła nad spodniami

Gość volkswagen..
a cwiczenia i racjonalna dieta nic nie dadzą?

Gość jestem facetem i też
zawsze nosze spodnie na biodrach :D nie mówię o szerokich dresach tylko zwykłych dopasowanych dżinsach. strać na wadze i nie marudź :)

Gość Stonowana klasyka
A kto Ci każe nosić "modne" ciuchy? Lepiej wypracować swój własny styl, dopasowany do figury i charakteru. W sklepach naprawdę jest z czego wybierać. Ja od 20 lat ubieram się tak samo i dzięki temu nie śmieszą mnie zdjęcia np. z liceum, gdy była moda na jakieś dziwaczne buty czy fryzury. Koleżanki wyglądają zabawnie, a ja... tak jak dziś ;)

Gość hihihihahaha
moja siosra nosila biodrówki ciagle i stracila kobiecą sylwetkę:P tzn teraz biodra ma równe z talią xD i wygląda to śmiesznie :) ja nie lubię biodrówek a spodnie z wysokim stanem mi się nie podobają dlatego ciągle śmigam w leginsach a jesli nie w leginsach to spódnicach :P

Gość pani wybrzuszona
Sorki że nie odpowiadam każdemu ale powiedzcie mi, większość czasu chodzicie w tych spodniach, jecie, pracujecie itd. Po 2 latach brzuch flaczeje bo nic go nie podtrzymuje i co robicie?

Gość robimy 6w
aby był mocny i kształtny.

Gość pani wybrzuszona
Ok tylko kochani powiedzcie gdzie kupić spodnie rurki z wysokim stanem bo takie potrzebuję

Gość dfsfgserfe
z rzucić te kilogramy i po problemie niktóre dziewczyny o diebie dbają inne nie więć co sie dziwić że spodnie obwiniają

Gość kkfg
rurki z wysokim stanem znajdziesz w Cubus'ie

Gość pani wybrzuszona
Znalazłam w Cameieu:) Była promocja 50% :) Za spodnie warte 150 zł zapłaciłam połowę