Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara kowalska

mąż mnie zostawił a chyba jestem w ciąży...

Polecane posty

Gość klara kowalska

Odszedł do innej, podobno ładniejszej i bardziej go rozumiącej kobiety. Bylismy prawie 4 lata po ślubie, wszystko było ok miedzy nami aż do niedzieli kiedy po prostu się spakował i już go nie było. A jeszcze na ostatkach byliśmy ze znajomymi na balu i tak się wspaniale bawiliśmy! Powinien być aktorem tak dobrze grał... Jestem w depresji, kochałam go, był moim pierwszym mężczyzną. A dziś zorientowałam się, że powinnam dostać okres w poprzedni piątek. kupiłam test, niby jest dwie kreski, ale ta druga taka blada i niewidoczna prawie. Muszę czekać do poniedziałku, żeby kupić drugi i zrobić ponownie, niestety apteka już zamknięta. Jeśli jestem w ciąży to mam mu powiedzieć?

Heh to jesteśmy dwie, które ciąża zaskoczyła w jak najbardziej nieodpowiednim momencie. Tzn ja nie mam pewności, że jestem w ciąży, ale kurcze mam takie schizy że na mózg mi pada. Doszukuje się wszystkich objawów. Niedługo ból zęba wg mnie będzie objawem ciązy ;p

oczywiscie ze masz mu powiedziec,zostawil cie w okropny sposob wiec niech cham placi teraz na swoje dziecko ( o ile oczywiscie jestes w ciazy). powodzenia zycze i szczescia, jeszcze sobie zycie ulozysz,zobaczysz :)

My kobiety niestety zawsze niesiemy na wlasnych plecach ciezary zycia...facet sie pakuje i po prostu wychodzi, a my po latach prasowania, prania, sprzatania, gotowania i pocieszania nagle zostajemy same z palcem w ..... To przykre:/

Gość pierworodka
Hej autorko! bardzo Ci współczuję, trzymaj się cieplutko. Dasz radę na pewno, ale wiem że bywa ciężko, bedzie na pewno wiele chwil z których szczesciem powinniscie sie dzielic we dwoje a niestety bedzie zupelnie inaczej. tak my juz mamy kobitki, ze ejstesmy same tak naprawde... nawet bedac w zwiazku zawsze trzeba pamietac ze nie dokonca mozna ufac. Ja tez mialam przeboje ze swoim mezem podczas ciazy, wyprowadzalam sie, mial byc nawet rozwod. Moze u Ciebie wszystko się unormuje?>

Gość klara kowalska
zrobiłam test i ta druga kreska znów jest taka blada, nie widoczna prawie. Do dupy te testy jakieś. Sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim. Jak ja sobie poradzę sama z dzieckiem? Jakbym miała pewność ze nie jestem w ciąży to bym się chyba upiła. Mam ochotę kląć, krzyczeć i pobić kogoś! I płakać, ale chyba wyczerpałam limit łez. Jeszcze nie powiedziałam nikomu o nim i podejrzeniach ciąży. Ale chyba dziś zadzwonię do siostry bo pogadałabym już z kimś. No i chyba trzeba się do lekarza wybrać. Czy po samym przebadaniu mnie będzie mógł mi już powiedzieć czy jest ciąża czy nie?

idź na badanie krwi beta hcg. koszt ok 30 zł. bedziesz na drugi dzien wiedziala czy jestes w ciazy czy nie na 100% no i ta blada kreska moze oznaczac ciąże. nie denerwuj się. a meza o alimenty.