Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały cycekk

Mam mały biust i chce się zabić z tego powodu..

Polecane posty

Gość ty powinnas
miec nick - maly mozdzek

Gość jkjkjkjkgl
wiesz co, ja mialam identyczne problemy jak miałam ok 20 lat, wtedy mimo że nie narzekalam na brak powodzenia czulam sie zle z małym biustem (mam taki jak Ty) i myślalam ze faceci sie skrycie ze mnie śmieją, w internecie mozna poczytać jak wielu facetów cudownie zjezdza kobiety z małym biustem, jak po gównie.... ale teraz mam lat 25 i raz ze mam w dupie co kto o mnie mysli, dwa w szczegolnosci faceci, trzy nie jedna z wielkimi buforami obok mnie ma mniejsze powodzenie, cztery mój facet je uwielbia i mowi ze w zyciu nie zamieniłby ich na wieksze (bo po co? i zeby jeszcze mialy na starosc obwisnąć), pięć jestem już zbyt umysłowo rozwiniętą osobą żeby nie dostrzegać ważniejszych aspektów życia od wielkości cyców

Gość xfgjl
tobie przyda sie psycholog a nie wielki cyc... kompleksy leczy się w głowie a nie na klacie czy ryju, owszem mozna, ale zakompleksiona dziewczyna ma o wiele wiecej kompleksów wiec lepiej wszystkie załatwic na raz u psychoterapeuty niż jeden operacyjnie (bardzo ekonomiczne!), mozesz wybrac, chociaz niektóre są tak tępe ze wybierają wielki cyc......

Gość nowy julian
małe piersi to faktycznie dobry powód żeby walnąć się z mostu !!

Gość ej nie mart się
jak znajdziesz faceta z którym bedziesz sie umiala dogadac to po co ci wielkie cycki?? zeby pociągac meneli spod smietnika? albo facetów ktorzy mają na takich zadatki?? inteligentny facet potrzebuje od kobiety czegos wiecej niz rozmiaru klatki!!! nawet kiedys była mowa o małzenstwie gdzie facet autentycznie zaczął się nudzić swoją żona, która miała identyczne myslenie co Ty wiec stwierdziła ze ona go nie pociąga bo ma za mały biust wiec zrobiła mu niespodzianke i polazła powiekszyc cycki, tego samego dnia kiedy on ją zobaczył z tymi buforami to uciekł :D

Gość tak, jestes desperem
co za prowo, braku biustu nie widziałaś chyba, smieszna jestes, Wy i te Wasze wielkie problemy poziomu -1, cycki masz normalne