Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inteligentny tępak

Jaki macie sens życia? Coś co sprawia,że dalej tu tkwicie?

Polecane posty

Gość fojmfo
co ci dolega "? mam podobne odczucia tez choruje dosc mocno i jestem mloda co mnie dobija

Gość niewiem jakto jest
widzisz mam tak jak ty autorze niewiem co chce robic kim chce być... studiuje ale tylko po to by cos skonczyc , nie mam jakichs większych zainteresowań, pasji, żeby np wyjechać bo nie powiem chciałabym chociaż na jakieś wakacje to trzeba mieć kase a ja nie mam, no i dupa. A do tego jestem nieśmiala ostatnio chodze wkurzona i nadęta na wszystkich, WSZYSTKO mnie normalnie wnerwia. NIe wiem co się ze mną dzieje.

Gość dsgagsdagsa
to proste: zbieram na Pentobarbital Sodu :) poważnie

ghghghghghgh Najgorsze jest,że to zdaję sobie z tego sprawę,że za dużo myślisz i nie skupiam się neutralnych aspektach tylko na negatywach, ale wszytko mnie przytłacza, a to ,że nieustannie myślę, jest moją najgorszą bolączką, ale co na to poradzę? Tak już się skonstruowała moja psychika,że nie potrafię nie myśleć. Wiadomo,że bezmyślnośc i nieświadomość jet przyjemna. Nie mogę tak po prostu przejść do porzadku dziennego, z tym jaki jest świat, jacy są ludzie...ale może mi to przyjdzie z wiekiem, jeżeli wczesniej nie popełnie samobójstwa :). I nie wiem jakiej ty słuchasz muzyki , ale ja słucham takiej która jeszcze bardziej mnie zmusza do refleksji i wpędza w depresję... I nie potrafię przestać filozofować tak po prostu

Gość fojmfo
na co chorujesz

Gość ghghghghghgh
A jakiej muzyki konkretnie słuchasz jeśli można wiedzieć? :)

Gość ghghghghghgh
I nie, że jestem jakaś bezmyślna czy coś. Też sobie czasem lubię pofilozofować ale nie nieustannie. Czasem oczywiście wpadam w melancholię konkretną i wtedy nie ma zmiłuj :D Depresji raczej mieć nie będę ale choroba dwubiegunowa to w moim przypadku realne zagrożenie :)

Gość jaadwiga34
nie mam sensu życia :-(