Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aw212

mój kot ciągle żre :O

Polecane posty

Gość aw212

wasz też tak ma ? za każdym razem go ktoś coś je to tak chamsko próbuje zabrać łapką, albo wskakuje na blat w kuchni i porywa wszytko,pcha się do talerza i ciągle jej mało :O no kurwa ten kot żre i żre na początku to było zabawne ale teraz nawet się nie można obrócić przy jedzeniu bo on już jest przy talerzu :O

Gość aw212
wszystkie koty tak mają ? ona moze być na drugim końcu domu ale zawsze usłyszy jak ktoś otwiera lodówkę i już biegnie jak pojebana :O

Gość malutkazuzanka
Mój reaguje tylko na jedno: Uderzam miarowo pięścią w stół, wtedy budzi się z najgłębszego snu i przylatuje ekspresowo... KONKURS : Kto zgadnie, dlaczego? :D

Gość Aga341
kotki lubia tak robic, lubia jesc, moja kicia tez dopoki nie zje to nie odejdzie od miski ;)

Gość eeeeeeee????????
A mój niczego ze stołu nie kradnie ani nie żebrze. No, ale ja swojego kota karmię codziennie rano i wieczorem.

Gość malutkazuzanka
Ramtata-zgadłaś! W nagrodę dostajesz kociaka...:D Uwielbia, gdy klepię kotlety, bo zawsze mu coś spadnie...

Gość sie sie sie sie pyta
w lato nie bedą jesc i będą chude jak patyki to normalne ze w okresie zimowym non stop żrą

o tak! chcę jeszcze jednego kota :D, mój kocha jeść groszek i kradnie paprykę z pizzy. Raz zostawiłam go samego z talerzem na którym był kotlet, sałatka i ziemniaczki i jak wróciłam to zjadał ziemniaki, nie było pół marchewki a kotlet cały :D he he

Gość aw212
przecież ją karmię codziennie rano popołudniu i wieczorem dostaje trochę mokrej i trochę suchej karmy :O ale zawsze mus coś ukraść jeszcze z talerza, albo jak jem jogurt to on też oczywiście albo musi wylizać sreberko ( ale jej mało ) więc dostaje jeszcze łyżeczkę :O ile może zeżreć taki mały kot ?

UWazaj, moja przyjaciolka tez miala takiego kota, teraz to jest juz futrzana pilka, ktora ledwo sie toczy :)

Gość aw212
mój kto też tak chyba skończy :O ja mówię innym w domu żeby jej nic nei dawali do jedzenia bo dostaje przecież karmę to oczywiście wszyscy maja mnie w dupie i zawsze jej coś dadzą gdy jedzą albo przygotowują coś do jedzenia... :O

mój też żre dużo ale jest muskularny :D kicia za to je mniej a ma brzuchol taki, że ho ho, ale łapki ma malutkie :D. Ona wciąga jedzenie, ale pewnie przez to, że była uratowana od śmierci głodowej i teraz musi zjeść wszystko co widzi :D

Gość aw212
ja w sumie nie znam jej historii dzieciństwa bo ją tak zaadoptowałam w przypływie impulsu :P kurde jest kochana i ma swoje humorki ale bez jaj ile ona pochłania tego jedzenia to az nieprawdopodobne :D

No i dobrze, niech je :D moje jedzą i przynajmniej są szczęśliwe :). Oczywiście nie jeżdżą brzuchem po ziemi ;) Wymiziaj swojego kociaka ode mnie :)

Gość aw212
tylko ja się boję żeby nie przytyła za bardzo... aktualnie siedzi sobie w kartonie i poluje na ogon psa więc nie będę im przeszkadzać ale potem ją wymiziam :P

Gość mmmmm........
mój pies też dużo żre,ale tylko na noc sie najada,w dzień rzadko:) co tu same koty macie?, a ma ktoś psa wogóle?

Gość fdvwrtbrtb
a powiedz mi jaka jej dajesz karme suchą?>

moja najnowsza też tak ma, wzięta do domu ze wsi w wieku 2 lat ale ja to rozumiem i wcale sie nie dziwię bo nei raz i nie dwa była głodna, więc teraz nei może spokojnie siedzieć obok żarcia na stoły nie wchodzi, bo tak jest nauczona (oczywiście tylko wtedy, gdy patrzę ;) ) mam 3 koty i każdy na początku żarł bez opamiętania suche mają w misce cały czas, więc juz tak sie nie rzucają dwa już są u mnie długo, to sie trochę opanowuję najnowsza kilka miesięc i dalej nie odejdzie od miski z mięsem, zanim nie zeżre wszystkiego, choćby ledwo sie na nogach trzymała moż ekiedyś sie uspokoi, na razie podwoiła swoją objętość :)

do mmmm... miałam w zeszłym roku szczeniaka ratlerka ale usilnie próbował rozgryźć brzuch mojego kota i 2 owczarki kaukaskie, ale dusiły króliki mojej siostry, więc musieliśmy się rozstać.