Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mythenlive

Potrąciłem człowieka:(

Polecane posty

Gość mythenlive

ahh co jak mnie policja znajdzie?

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy
Miałeś pomóc - masz problem i tyle :(

Gość mythenlive
ile moze grozic za potracenie czlowieka?

Gość mythenlive
sam sie praktycznie rzucil pod maske ja nikogo dotykac nie bede. Samochod oddalem do zaufanego "mechanika" :O

Gość marne prowo
0/10

Gość ej nie mart się
mam nadzieje ze kiedys ktos ciebie rozjedzie ze skutkiem smiertelnym lub kalekim, jednego idiote mniej!

Gość mythenlive
no ale co mialem zmarnowac sobie zycie? zone mam i dzieci:O

Gość no coz policja chcac czy nie c
hcac musi sprawdzic kazde podejrzenie popelnienia przestepstwa, screen i caly link do tego topika zostal zgloszony do policji, pewnie i glupie prowo ale chociaz kompa ci przeszukaja i starzy beda placic za nielegalne oprogramowanie :)

Miałeś wyjść sprawdzić czy żyje i wezwać pogotowie. Jak widziałbyś karetkę spadać i tyle. Ja bym tak zrobiła, spojrzeć czy sie zatrzymują wiesz. Zawsze lepiej to i tyle. I powiem Ci gdybym potrąciła czlowieka to tak bym zrobiła - oni jadą na sygnale, czekałabym w aucie i widziałabym że jadą i bym odjechała i tyle. Najwyżej mają drugie auto do okradzenia czy zabrania i zostawienia człowieka w rowie cz pogrzebania żywcem - takie coś. Drugie auto do zaufanego mechanika i koniec. Albo pieszy to nie przyjadą i tyle :(

Jeszcze pamiętać o rejestracjach i tyle :(

W sensie zamazać rejestrację i odjechać i tyle :( Acha jeszcze telefon - poszkodowany ma mieć - ty nie masz i uważać na odciski palców, podejść w kominiarce i tyle z wszystkiego. Tylko oczy CO SIE STAŁO? i tyle :(

Gość mmmmm........
masz sie czym chwalić rzeczywiście,i przez takich zyebów aż strach wyjść na ulice...

Gość appppppppppppsik
no coz policja chcac czy nie c niszcz swoje zycie a nie czyjes temat to jebane prowo i chuj nara xD a psiarni sie nie boje bo polska policja nie wspolpracuje z Brytyjska:D xD

Gość appppppppppppsik
no coz policja chcac czy nie c niszcz swoje zycie a nie czyjes temat to j**ane prowo i ch*j nara xD a psiarni sie nie boje bo polska policja nie wspolpracuje z Brytyjska xD mmmmm........ to po co wylazisz na ulice?

Gość mythenlive
no coz policja chcac czy nie c niszcz swoje zycie a nie czyjes temat to j**ane prowo i ch*j nara xD a psiarni sie nie boje bo polska policja nie wspolpracuje z Brytyjska xD

Gość mythenlive
krakowska trufelka niekogo nie rozjechalem a co to pies lepszy od czlowieka?

a no, lepszy, lepszy... to mój punkt widzenia człowiek się otrzepie i pójdzie po pomoc jeśli coś mu się stało, a gdybyś psa potrącił to biedak konałby w bólu :( wtedy mój komentarz wyglądałby zupełnie inaczej

Gość mythenlive
aha czlowiek sie otrzepie:D jak by psa pierdolnal samocho jadac powyzej 30 na h to by mu kark jebnol. wiem mojego psa w te wakacje pierdyknol samochod

Jak pieszy szedł nieoświetlonypo zmroku szosą czy nawet niby poboczem do i tak jego wina nie przejmuj się. gdyby nie było mi szkoda auta wierzdzałbym w takich celowo