Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina1990

Mój chłopak umawia się z innymi

Polecane posty

Gość ewelina1990

hej, mam problem, ogólnie jestem mała zazdrośnica. Mój chłopak często spotyka się ze swoimi koleżankami na wieczorne spacery. Ja zostaje w domu w tym czasie, a mieszkamy w innych miastach. Nie wiem co o tym myśleć, jestem trochę zazdrosna, czy ja nie przesadzam?

Gość ewelina1990
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka

Gość ewelina1990
nie wiem , jak z nim o tym porozmawiać. Powtarza, że tylko rozmawiają o nauce, życiu

Rozmowy o życiu na wieczornych spacerach...no cóż, moim zdaniem do niczego dobrego to nie prowadzi. Nie jestem jakąś podłą zazdrośnicą, ale zawsze myślałam dość racjonalnie i moim zdaniem nie robisz problemu "o nic" . Ty umawiasz się z kolegami wieczorem? Powiedz mu, że Ci to nie odpowiada i że tego nie rozumiesz. Ba! nie życzysz sobie tego i już.

Gość a masz swoje życie
po za pilnowanie swojego faceta i wkręcania sobie filmów?

Gość ewelina1990
dzięki za pomoc. Mówi ze sie pilnuje i nic zlego nie wyniknie z tego. Ufam mu, ale nie ufam chwili i nastroju. . . czuje sie z tym bardzo zle

Gość xaxaxaddd
a myslisz ze Ci powie ze one robia mu loda ?

albo sama powiedz mu któregoś wieczora że idziesz z kumplem na piwo albo na spacer, zobaczysz jak zareaguje.

Gość ewelina1990
to samo mu powiedzialam, ze przeciesz mi nie powie ze sie bzykaja, ale on bajera ze jestem jedyna itd

Gość ewelina1990
masz racje zemsta bedzie slodka;]

Gość duff mckagan
Kwestia podejścia, mój facet mieszka 300km ode mnie, codziennie z kimś łazi po nocach i niby to kumpel, w co nie chce mi się wierzyć, bo z jednym facetem codziennie na kilka h to by się nie spotykał. Ale ja wyznaję zasadę, że im mniej wiesz, tym lepiej śpisz, więc zbytnio w to nie wnikam :P

Gość ewelina1990
kurcze, ale taka zazdrosna jestem. Nie chcialabym go wystraszyc moja zazdroscia;/

Gość duff mckagan
Najlepiej odwrócić sytuację tak jak pisała Chantalka i powiedzieć mu, że ty też gdzieś wychodzisz, jeśli mu zależy to sam odczuje taką zazdrość na własnej skórze i może trochę pomyśli zanim kolejny raz umówi się z jakąś panną.

Gość ewelina1990
boje sie ze wtedy bedzie chcial praktykowac luzny zwiazek, wtedy to chyba bede musiala z nim porozmawiac juz na powaznie, bo mnie taka opcja nie interesuje