Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Niemcy to rasa panów.

Polecane posty

tak sobie uświadomiłam, że Niemcy sa bardzo ale to bardzo przystojni. Chyba najlepsza nacja świata. Do tego dodać rozrywkowość, kulturę, higienę. cieszę się,że Polska graniczy z tym krajem :) (naturalnie o niemieckich babach tego powiedzieć nie można :O)

To już nie Żydzi? Nie nadążam za Tobą 😭

i myślę,że Polki (te lepiej urodzone:classic_cool:) pasują do Niemców. w końcu polska to kraj prawdziwych dam i dziewic.

Gość HMS...SDSS..Petard
Taka sama rasa panów, jak żydzi- naród wybrany. Analogia identyczna. Tok rozumowania totalnie pomylony.

o nie:O o żydach nigdy tak nie mówiłam! widziałam tylko 1 słownie jeden przystojny żyd. a niemcy och... chociaż i tak pewnie skończe z jakims Polakiem... teraz np. podoba mi sie taki z dołeczkiem w brodzie :O

"i myślę,że Polki (te lepiej urodzone ) " Lepiej urodzone, to te rodzone na leżąco, a gorzej urodzone, to te rodzone na stojąco?

Gość dsfdsf
ja tam za bardzo za niemcami nie przepadam w koncu zabili miliony ludzi . To psychole i chory naród .

Gość nbfiogbogg
a jaki Niemiec Ci się podoba np?

Gość Yuri Boyka
czkawka, ciebie nawet niski i śmierdzący polaczek nie zechce

"Yuri Boyka czkawka, ciebie nawet niski i śmierdzący polaczek nie zechce " Ja bym ją zechciał, ale Ona nie zechce mnie 😭 :classic_cool:

hitler był chory ale on był ałstriakiem a tam to wiadomo kościoł żydzi i inne frojdy niemcy są w porządku nawet menele tam nie śmierdzą :D

Gość dsfdsf
serio uwazam ze niemcy maja na sumieniu wiele istnien dzieci .

Gość dsfdsf
sa w porzadku ale i tak ich nie lubie za drugą wojne swiatową i to jak zabijali bestialsko ludzi.

nie żaden konkretny niemiec, musialabym fotki znalezc chodzi o typ urody, proporcjonalne twarze, ladny rozklad usta-nos-oczy... nie za wysokie i nie za niskie czoło lomu Ja bym ją zechciał, ale Ona nie zechce mnie jakbys mnie zechciał a tu by sie okazało, że jestem drugą prawatywą i też mam mały sikret miedzy nogami? :classic_cool:

"jakbys mnie zechciał a tu by sie okazało, że jestem drugą prawatywą i też mam mały sikret miedzy nogami? " Byłbym wyrozumiały, dyby nie był większy, niż mój :classic_cool:

Gość dsfdsf
Wiesz gdyby nie bylo Oswiecimia moje zdanie o Niemcach nie byłoby takie złe . W Koncu wiele panstw najezdzało na siebie w przeszłosci . Ale to Niemcy przeszli samych siebie . Zabijali nawet dzieci .

Mam kilka tablic rejestracyjnych z różnych krajów. Tylko niemiecka jest pomalowana z obu stron :classic_cool:

też kiedys nie lubiłam niemców, ale jakos w szkole miałam ten jezyk zamiast angielskiego i nawet polubiłam, a te dzieciaczki co sie teraz rodzą, synki 95, 91...to przecież z wojną niewiele miały wspolnego ich dziady przebrzydłe helmuty były na wojnie a i nie z własnego pomyślunku

Co do bestialstwa to nikt nie przebije Ukraińców z UPA i OUN 🖐️ Nawet hitlerowcy byli "pod wrażeniem".

Gość Romek122
Najładniejsze w Europie sa Francuski, Polki, Rosjanki

Gość Iwona pisząca z Turcji
czkawka jest powalona i codziennie wymysla sobie jakichs facetow i obcokrajowcow:o a pewnie jest chorym psychicznie paszczurem ktory spedza cale dnie przed kompem

Skizto - Ty, to taka udawana Niemka, więc się nie oburzaj ;)

Gość lord stront+
Jeśli tacy przystojni, to może dlatego, że dobrze im zrobił zastrzyk słowiańskiej i azjatyckiej puli genowej w 45 roku. Trudno, więc tu mówić o jakiejś rasie :D

Gość Romek122
Francuzki