Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Niemcy to rasa panów.

Polecane posty

Gość Romek122
laska wklejona przez mychol to jest pasztet.

ta blondyneczka ładna, ale czy usta są aby naturalne? no i krupe troche przypomina. krupa też dobrze plastikiem podszyta,ale oko na niej miło zawiesić

Gość taka prawdaa
Każdy wie, ze Niemki do ładnych nie należą .

Skizto - dziś byliśmy w kinie. Po raz pierwszy od dawna nie wyszedłem zawiedziony z seansu :) I nareszcie zobaczyłem w kinie niezły horror. Tak mi się spodobał, że później kupiłem książką, na której podstawie powstał :D

Gość CHOMICZYNA 9999!
a na czym byles w kinie?

Gość lord stront+
To są durne dyskusje o wyższości urody takiego narodu, nad innym, skoro narody te, są wzajemnie przemieszane i różnice, owszem można wychwycić, ale nie są one tak znaczące, aby gadać, że w Niemczech, żadnych ładnych kobiet. W ogóle, my jako Polacy i Słowianie, jesteśmy bardzo mocno przemieszani z Niemcami i oni z nami. Przecież oni wchłonęli olbrzymią ilość ziem i ludów słowiańskich, na przestrzeni tysiąca kilkuset lat. Do tego migracje w obie strony i jak wyżej napisałem idące w miliony gwałty dokonywane przez sowieckich żołnierzy, czyli Słowian i Azjatów.

Ty sobie ciągle do kina dreptasz a ja się nikogo doprosić nie mogę. Romans kwitnie, a ja tkwię nadal w jednym punkcie, haha. Miło.

Gość lord stront+
Czkawka Może coś i na rzeczy jest z moją praptasiością:classic_cool:

Zastanawiałem się nad "Bóg zemsty" - z Nicolasem Cage'em; "Safe house" - z Ryanem Raynoldsem, ale padło na "Kobieta w czerni" - z Danielem Radcliffem (Harry Potter). Fajny horror. Kilka razy mi dreszcz po plecach przeszedł, a były momenty, że połowa niewiast na widowni piszczała przerażona :D Najlepsza była dziewczyna, która siedziała w rzędzie za nami - w połowie filmu chciała wyjść, bo bała się oglądać, ale koleżanki nie chciały. Jest fajna, kilkuminutowa scena, kiedy ciary po plecach biegną.

Gość HMS...SDSS..Petard
I tutaj lord stront napisał 100% prawdy. W pełni się zgadzam

Ordnung muss sein Niemcy sie starzeją a natura nie lubi pustki to na ich miejsce wejdą araby bo dzieki antykoncepcji ,aborcji mało sie ich rodzi Za 40 lat Niemcy będą krajem ludzi starych i schorowanych. Wynika to z analizy zaprezentowanej właśnie przez berliński instytut badań systemu opieki zdrowotnej. Obraz niemieckiego społeczeństwa w 2050 roku wygląda bardzo ponuro. W szybko starzejącym się niemieckim społeczeństwie liczba osób cierpiących na przewlekłe ciężkie choroby dramatycznie wzrośnie do roku 2050 twierdzą berlińscy badacze. Np. liczba pacjentów dotkniętych starczą demencją, wymagających stałej opieki i pielęgnacji podwoi się do dwóch i pół miliona. O 3/4 więcej będzie zawałów serca. Cukrzyków będzie prawie 8 milionów - to wzrost o 2 miliony. Przy czym liczba ludności Niemiec spadnie o 13 milionów, ale obywateli w wieku powyżej 65 lat będzie za 40 lat o połowę więcej niż dziś. Niemcy staly sie "wylegarnia" turkow !!

Gość optymistka....!
Śmiechu warte.Typowy niemiec kojarzy mi się tak:gruby,siwy blondyn(ewntualnie ryży)oczy tak niebieskie,że prawie przeźroczyste fuuuuuuu.Do tego pierdzą i bekają przy stole.Łeeee.

Pocieszę Cię, Skizto - romansu z tego nie będzie. Raczej ciekawa znajomość.

ja sie dziwie,że niemcy sie nie rozmnażają masowo, przecież mieliby ku temu szanse, a dlaczego turasy i araby i inne sie mnożą na potegę? :( :O

Bo po spotkaniu z nią czuję się tak samo, jakbym spotkał się ze znajomymi - fajnie spędziliśmy czas, ale żadnej rewolucji wewnętrznej nie przeżywam :P

rewolucji? za dużo byś chciał. A czy ta kobitka wie o tym, ze jest tylko fajną znajomością? :D

Ona chyba od początku ma takie podejście :) Albo jestem tępakiem i sygnałów nie dostrzegam - co akurat jest możliwe, bo dawno z nikim się nie spotykałem :P

Gość lord stront+
Oj Czkawka, ale Ty gadasz głupotki :D Nie rozmnażają się masowo z tych samych przyczyn, dla których żaden biały naród, bogatego zachodu (i tego mniej zamożnego białego wschodu), tego nie czyni. Tomy o tym napisano i bez tych tomów, widać, że ludziom na pewnym poziomie zamożności, nie chce się rozmnażać. Ale zamożność to nie wszystko, do tego dochodzi moda, ekonomia, obyczaje sprzyjające zanikaniu, jak to się mawia, postaw reprodukcyjnych, na rzecz kultu indywidualizmu, wolności osobistej.

zjedz kilo kapusty i popij mlekiem a potem sie z nią spotkaj, gwarantuje rewolucje wewnetrzne :classic_cool: no skizto ta jest bardzo ładna, ale to chyba ze świecą szukać, mi to zupełnie nie przeszkadza, brzydkie kobiety, wśród takich czuje sie jak ryba w wodzie...

no lord to co piszesz daje mi do myslenia... prawda,że bogaci piekni wykształceni ludzie na ogół mają jedno, dwa, max trójke dzieci natomiast im wieksze ubóstwo/hołota :O alkoholizm tym wiecej dzieci... pewnie wiedza że nic ich w życiu juz nie spotka to mogą sobie płodzić do woli

Gość lord stront+
Miałem zasugerować, coś podobnego jak Czkawka :D

Śmiejesz się Czkawka, ale z poprzednimi od początku wiedziałem, że będziemy razem - wystarczyło jedno spotkanie. Do jednej ze swoich byłych "zagadałem" mówiąc, ze najdalej za dwa tygodnie będziemy razem. Miała wtedy chłopaka (o czym nie wiedziałem) :P