Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Niemcy to rasa panów.

Polecane posty

Gość do 12skizto
ty pewnie lubisz facetow klubowych albo karczkow w bmw?

Nie mam określonego typu faceta. Klubowych nie bo ja nigdy w życiu w klubie nawet nie byłam :D:D A karczków w bmw to nie znam. Co nie zmienia faktu, że podobają mi się zawodnicy MMA i takie tam. Lomu, żony szukaj! :D:D

Gość do 12skizto
czyli pakerow i dresiarzy lubisz :P

Gość do 12skizto
i pewnie chuligani pilkarscy ci sie podobaja :P to gdzie sie bawisz jak nie w klubach?

Żona, dzieci, kredyt... Udupiony na całe życie :P Nie nadaję się do długotrwałych związków :D

Gość 125skizto
bawie sie w przyparafialnych ośrodkach potańcówkowych

Nie wiem mój wybranek nie pakuje, a dres nosi. Nie przeszkadza mi to. Sama kiedyś w dresach popylałam. Mój ojciec chodzi w dresie. Nie widzę w tym nic złego :D

Nie chcesz mieć dzieciaczka? Małego Lomu? Ja bym chciała. Fajna sprawa. :D Ale ja mam głębokie wartości rodzinne wpojone :classic_cool:

Gość lord stront+
Czkawka Już przed wojną (Drugą, Światową ;)) niejaki Boy, pisał, że pan doktor z panią doktorową, to mają co najwyżej dwójkę dzieci i zadawał sprytne pytanie, jak to jest możliwe? :D Tylko, że sprawa po latach wygląda tak, że białych narodów ubywa, razem z ich wielką i wartościową kulturą (nie ma się czego wstydzić, bo narody Europy i ich "dzieci", jak Amerykanie, Kanadyjczycy, zbudowali świat w którym żyjemy, czyli demokrację (która schodzi na medialne psy), wolność słowa, wyznania i tak dalej... więc ciągnąc myśl, białych narodów ubywa, bo nam się nie chce zrezygnować z wygody, którą przesiąkliśmy do ostatniego naczynka włosowatego i neuronu. Wolimy sobie kupić nowy komputer, samochód, pojechać na narty i tak dalej, niż spłodzić dzieci i się nimi zajmować. A gdy spłodzimy, to liczymy, że dwa, to już absolutny luksus, bo przecież musimy im zapewnić................................................................................................................................................ nie sposób wszystkiego wyliczyć. Widzimy co się dzieje, jak trudno jest utrzymać się na rynku pracy, jak trudno jest sięgnąć trochę wyżej, że wyścig szczurów, że nacisk na ciągłe dokształcanie, na posiadanie takich czy innych rzeczy........ że jak tego, tamtego nie będziemy mieli, mogli, to my i nasze dzieci, będziemy czuli się gorsi, przegrani. A tymczasem, narody biedniejsze, mnożą się, bez refleksji, że będzie im gorzej, że nie wystarczy tabletów ;) dla wszystkich, że będzie im tak samo źle, jak ich dziadom, rodzicom, że może ich dzieci, zaznają czegoś lepszego, gdy wyjadą na ten mityczny zachód, który wbił sobie do głowy, że trzeba otwierać bramy raju, by obdzielić wszystkich pracą i socjalem, gdy już teraz widać, że dla następnych pokoleń braknie. A takie kraje jak Polska, co to niby zachód, ale ciągle na dorobku, ciągle w ogonie (pomijam tu złożone przyczyny) jeszcze nie rozkwitły, a już tracą pióra i składają skrzydła, tak jak bogate zachodnie, spasione narody

o skizto niezła jestes :D ja mając 17 myslalam "dzieci? nigdy!" dopiero teraz powoli marzy mi sie takie małe coś... ale zanim sie zdecyduje minie jeszcze z 5 lat bede stara :O :( 😭a Ty chcesz kiedy urodzic?

Gość 125skizto
wartosci rodzinne a chec posiadania dzieciaka to dwie rozne rzeczy smarku 🖐️

Wiesz, chcieć a móc to różnica. Idę na prawo, więc późno. Koło 30 pewnie.

Gość lord stront+
Żona, dzieci, kredyt... Udupiony na całe życie Nie nadaję się do długotrwałych związków No proszę, prawie jak ja :D Taki sam, mądry ;) I potem się dziwimy, że wymieramy :D Czkawka, bierz się za sprawę, nie tylko narodową, ale wagi cywilizacyjnej! Musisz urodzić i wychować, minimum 6 dzieci, bo ktoś powinien te braki nadrobić :D

kurde lord mądrze piszesz :classic_cool: no ale powiedz co możemy zrobic? dlaczego nie zamknąc granic? i skąd sie biorą głupie baby dające obywatelstwo dzikusom? bo jak przyjadą i pracują to ok, np ostatnio widziałam murzyna rozdającego ulotki. fajnie. lepsze to niż wataha murzynów przy rotundzie. ktorzy stoja i nic nie robią caly dzien.

Gość lord stront+
Następna :D Koło 30. Potem będzie ryczeć, że nie może zajść ;) a około 40 urodzi z zespołem downa, lub nie urodzi, tylko wyssie dzieciaka, płacąc za to z własnej kieszeni, bo przecież, po to uczyła się pilnie całe dnie i poranki, by zgarniać pieniądze w jakiejś korporacji, czy innej gównianej fabryce sukcesu :D

Gość cleoralda
To idź wylizywać dupę swojej rasie Panów i nas zostaw w spokoju :)

no właśnie :( Tak ostatnio rozmawiałam z moją nauczycielką i właśnie mówiłyśmy o problemach z zajściem. No, ale co zrobić w czasach pogoni za karierą :D

o Boze 6 :D uważam, że to powinność grubasek. Jak już zajmują 2 siedzenia w autobusie to mogłyby sie na coś przydać... też dopóki nie znajde bogatego faceta z kraju tabletami i mustangami płynącego nie bede narażała dziecka na życie w biedzie :D (no i mojej figury :classic_cool:)

Ja prawie chciałem dziecko, kiedy urodziła się moja siostrzenica. Często się nią zajmowałem i moja siostra powiedziała, że byłbym świetnym ojce. Na szczęście wtedy nie było potencjalnej kandydatki na matkę :classic_cool:

jak to co zrobić? znajdz se faceta ułożonego juz uródź, odchowaj i na studia wtedy :classic_cool: o albo w rodzince.pl jak ta babka dała rade? chociaz to tylko serialik

Gość Natalia Oreiro.
ja sobie radzę w serialach :classic_cool:

A KTO MNIE ZECHCE JA SIE PYTAM? HAHAHAHA Jak już będę miała dzieciaka to Aleksandra, Sylwestra, Tobiasza albo Tymoteusza :classic_cool:

Aleksander mi sie podoba :) kto Cie zechce? poczekaj aż bedziesz miała dowód:P bo pewnie teraz tylko to zniecheca absztyfikantów. ze mna sie kiedys jeden typ umawial sporo starszy jak miałam 18 lat i musiałam mu dowod pokazac.. :O a przeciez nawet za 17 latke nie idzie sie do wiezienia? :P

Gość lord stront+
Czkawka To jest cholernie zawiła sprawa. Z jednej strony, zachód (bo dawne tzw kraje socjalistyczne to osobna historia) na gwałt potrzebował rąk do pracy, gdy gospodarczo rozwijał się w latach 60, 70, 80, z drugiej stosował (różnie, poszczególne kraje, ale w sumie wszyscy do dupy) nieprzemyślaną politykę imigracyjną. Na to nałożyła się lewicowa ideologia, głosząca, że wszyscy razem, biali, czarni, chrześcijanie, muzułmanie, możemy, żyć w jednym kraju i szanować się nawzajem i razem bogacić, co jest bzdurą do sześcianu. Moje zdanie jest takie, że należałoby zacząć stosować bezwzględną politykę antyimigracyjną. Po prostu, robić regularne naloty, na dzielnice arabskie, wietnamskie, chińskie i tak dalej, gdzie od ciężkiej cholery, jest nielegalnie przebywających na terenie wszystkich bogatych krajów UE, Arabów z całego Maghrebu i Lewantu, nie mówiąc o innych nacjach. Wywalać wszystkich jak leci, bez pieprzenia się. Robić tylko wyjątki, dla uciekinierów politycznych, których wcale nie ma tak wielu, poza pewnymi okresami, teraz na przykład Syria, jest krajem bardzo opresyjnym. Nikt na zachodzie, nie ma odwagi tego zrobić, z rozmaitych względów. To się najprawdopodobniej, prędzej czy później zakończy pogromami, dokonywanymi na w sumie biednych ludziach, którzy chcą sobie pomóc, dewastując przy okazji kraje, które ich przyjmują. Po prostu, wściekli Francuzi, Brytyjczycy, Niemcy, runą ławą do tych dzielnic i będą palić, gwałcić i zabijać, gdy poczują, że im samym, jest co raz gorzej. Sam tego nie wymyśliłem. Wielu ludzi profesjonalnie zajmujących się takimi problemami, uważa, że tak może się stać. Na razie, brak jednego, najistotniejszego czynnika, czyli radykalnego i trwałego obniżenia się poziomu życia w krajach, gdzie luzie przyzwyczajeni są do dobrobytu i wysokiego socjalu. Ale ten czynnik, zapewne pojawi się i wówczas Europa, nie będzie tym samym miejscem, jakim była od 45 roku. Mroczne i dziwne czasy, mogą wrócić. Historia toczy się dalej, wbrew głupstwom pana Fukuyamy :D Przepraszam za tę marną eseistykę :D ale czasem z wieczora, tudzież nocą, ponosi mnie :classic_cool:

Gość 119998
A czemu Ty Lord za sprawę nie zabierzesz ;) tylko dziewczęta namawiasz do spełnienia misji cywilizacyjnej?Coś stoi na przeszkodzie? Zobacz ile panien na kafe siedzi, na pewno jakąś chętną znajdziesz, choćby taką Czkawkę ;), a nie tylko stękać i marudzić do roboty chłopie :P

może chciał zachować odrobinę przyzwoitości. http://onepiece.com/pl/shop/category/view:1 Chciałabym taki kombinezon. W Szwecji w nich blogerki popylają. Ale za taką kase to bym musiała się tłuczkiem w łeb puknąć! Czkawka, ty ze wielkiego świata. Widziałaś gdzieś takie cuś?