Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Niemcy to rasa panów.

Polecane posty

Gość Nekronim
Pani Czkawka tak sobie uświadomiłam, że Niemcy sa bardzo ale to bardzo przystojni. Chyba najlepsza nacja świata. Do tego dodać rozrywkowość, kulturę, higienę. cieszę się,że Polska graniczy z tym krajem (naturalnie o niemieckich babach tego powiedzieć nie można ) Uwielbiasz te tłuste świnie w tyrolskich porteczkach żłopiace piwsko, z tłuszczem z kiełnasek cieknącym im po brodach, obłapiających brudnymi łapskami kazda kobietę? :D

Skizto - w piżamie chcesz popierdalać jak Teletubiś jakiś? :classic_cool:

Gość Natalia Oreiro.
Czkawko! Tylko się witam, bo nie chcę brać udziału w tej dyskusji, mam bowiem dokładnie przeciwne zdanie, od tego , które prezentujesz razem z lordem+. Witam więc 🖐️ - szacun za znaczek, prawda. Mam nadzieję, że wysłałaś siwi.

no, ale po domu albo przed blok z psem wieczorem. Zarąbiste to, nie? :D:D Bosko bym wyglądała. Ale jestem sknerą i nie dam 500 zł za to!

śmieszne to :D :D ale jako, że uwielbiam bawełne to kombinezony te wygladaja sympatycznie. nie widziałam jednak nikogo w tym :D Natalio Oreiro ooo mam sprawe czekaj! nie bede juz glosic żadnych pogladów

Gość Natalia Oreiro.
to szybko, bo muszę jeszcze przećwiczyć rolę z Fernandem :)

Gość lord stront+
też dopóki nie znajde bogatego faceta z kraju tabletami i mustangami płynącego nie bede narażała dziecka na życie w biedzie (no i mojej figury) No widzisz, kto bez winy, niech pierwszy rzuci tabletem :D Wszyscy sobie taką przyszłość gotujemy i będziemy mieli za swoje. Indywidualizmu, nam się kurwa zachciało :D To będziemy mieli, indywidualizm w zbiorowych umieralniach, gdzie będą nas "eutanazować", bo resztka młodych, przerażonych postępującą budową meczetów, uchwali, że dziadów trzeba usunąć, bo system ubezpieczeń, nie wytrzyma tych zachłannie i uparcie żyjących :D i wszystkiemu winnych egoistów!

Jedyną częścią garderoby, za którą mógłbym zapłacić 500, to buty. Kupiłam takie we wtorek i czekam, aż do mnie dotrą :P

no nie bede gadac z kims kto nie wie gdzie jest tyrol :O siwi dawno poszło, i poszło sie na rozmowe też. o i dziewcze z miasta Twego poznałam :D (mam nadzieje że nie była w tym pociagu :O) do pracy mnie nie przyjeli :D odpadłam w pierwszym etapie :classic_cool:

Gość lord stront+
119998 Słuszna uwaga, ale rodzice wychowali mnie na pieprzonego indywidualistę, egoistę zapatrzonego we własne ego :classic_cool:

Natalio odmienne poglądy czyli otwarty na świat i tolerancyjny? :) no dawno miałam Ci powiedzieć.. oglądając M jak miłość.... pewna postac mi Ciebie przypomina :D :D a teraz zgadnij jaka :classic_cool:

ja najwięcej dałam 360 za adidasy :O najwięcej to ja moge wydać na zegarek i nic więcej.

ja jakby co nie mam tabletu :D nawet smartfona :P mi te bajery niepotrzebne, ale nie chciałabym, że moje dziecko/dzieci miały mniej niż inne.

Gość 119998
Lord: "Słuszna uwaga, ale rodzice wychowali mnie na pieprzonego indywidualistę, egoistę zapatrzonego we własne ego" Czekaj niech pomyślę ;)....pewnie jesteś jedynakiem ;) :P

Gość Natalia Oreiro.
nie przyjęli Cię, bowiem bali się, że stworzysz zagrożenie w ruchu powietrznym, gdyż męska (i niekiedy damska) obsługa samolotu będzie onieśmielona tfą nietuzinkową osobą. Z całą pewnością wiem, co piszę. I o co chodzi z pociągiem? Bo mam kaca i nie kumam. Nic a nic.

Gość Natalia Oreiro.
jeżeli chodzi o M jak miłość, to wiem tylko, że Hanka zginęła w kartonach...

ja oglądałam na youtube, ale to dawno było. A co nie ma tam? Cassie, hym w sumie nic. Nie była taką głowną postacią. Ogólnie ta seria aż tak mi się nie podobała. Wolałam sezon 3 i 4. Mój kochany Cook. Jaka ja zakochana w nim byłam!!!!

to tak z anal - iz . Nataliu, nie. Nie łudze się :D Nie przyjeli mnie z powodu nagannego stroju :O :( oraz nerwowej przemowy :O Ale przyanjmniej usmiechali sie do mnie :D czyli pierwsze wrażenie zrobiłam dobre :P kac? tak długo? ile wypiłes?

Gość lord stront+
Ja też jestem otwarty i tolerancyjny. Powtarzam: tolerancyjny, czyli toleruję, osoby o poglądach radykalnie sprzecznych z moimi i nic więcej. Natomiast, nie mam w sobie ani odrobiny rasowego rasizmu. No może trochę ;) Arabowie mnie ciekawią, intryguje mnie ich kultura. Afrykańczycy mają w sobie tą jakąś niezwykłą witalność. Nie w tym rzecz, że nimi pogardzam. Oni też są ludźmi.

na yt. jest wielkie bagno. odcinek 2 serii 1 konczy sie w 39 minucie nigdzie nie ma dalszej czesci. nie ma tez odcinka 3 :( a chcialabym po kolei ogladac.

Gość Natalia Oreiro.
Lordzie, mnie nie chodzi o rasizm, tylko ksenofobię. To nie jest to samo.

to nie wiem :( ja oglądałam jak jeszcze wszystko było pięknie dostępne :) a na zalukaj jest tylko Skins US które jest daremneeeeee

nie wiem jak sie nazywa ten aktor, ale gra jednego z wielu partnerów Mirki :classic_cool: ma taki spokojny głos... jest opanowany,ciezko to wyjasnic...

Gość Natalia Oreiro.
Czkawko! Zapomniałem Ci napisać, żebyś nie szła na rozmowę w stroju Pocahontas. Wiem, że to Tfuj ulubiony, ale jak widzisz - nie docenili! W tej branży jest niezrozumiały :) Oni nie są tolerancyjni i otwarci :D