Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Niemcy to rasa panów.

Polecane posty

o jakie pobozne życzenia :D wolałabym jednak nie :D :D nie idz spac dziubasku jeszcze bo o tej porze we snie łapia kleszcze :(

z jednym mam foteczke, ale to na kompie. Był taki przystojny, że ach! Takie atrakcje tylko w mojej szkole :classic_cool:

oj zazdroszcze :( u mnie jakies bambusy same na erasmusa przybywają :O albo była murzynka taka mega odpicowana i moj kolega przyłaził do mojej szkoly żeby sie na nią polampić (tępy #uj:classic_cool:)

murzynki mi się nie podobają. :O Ja miałam jechać do Norwegii, Dani i Szwecji, ale miejsc brakło 😭 A tam takie dupyyyyyyyyy

to taki wybór macie w szkole?! ulala ;D lepiej niz na studiach :P i gdzie pojedziesz w koncu? Izr. też był do wyboru? :classic_cool:

to są wycieczki. Jeszcze do wyboru był WIEDEŃ - SALZBURG - LIECHTENSTEIN ale to mnie nie jara. W przyszłym roku coś pokminie. Bo ja nie sądziłam, że na tą Skandynawie się rzucą, ze po 2 dniach od ogłoszenia miejsc braknie! A to tanie nie było :O MASAKRA

też sie dziwie... mnie jakos nigdy do skandynawii nie ciągneło...a liechtenstein kojarzy mi sie z licheniem i watykaem :D :D :O rany czuje sie jak pijana, chyba za długo bez snu, musze Cie przeprosic i pędzic do poduszki, jutro odpisze cos jakby co :) :* dobrej nocy