Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMS...SDSS..Petard

słuchajcie kochani

Polecane posty

"do doopy z podszywami...same problemy" Jakie tam problemy. Jeżeli ktoś traktuje to zbyt poważnie.....to dopiero wtedy ma problemy.

Problem polega na tym, że ja nie wierzę w boga:D ...zwisa mi dokładnie tak samo jak podszywy

Twoje zdanie nie ma tu nic do rzeczy. On wierzy w Ciebie. Pamiętaj Jahwe jest mściwy.

Wymyśliło go kilku bujających się pejsatych mośków:D Jak już wcześniej wspomniałem....wszelkie bożki zwisają mi u samych jajec:D

Ależ ja nigdy nie przestałem wierzyć. Ja po prostu wierzę w zupełnie coś innego.

Widzisz. Jedni wierzą w boga, inni w pieniądze...jeszcze inni w Lenina. Ja natomiast wierzę w ludzi ich lojalność, poświęcenie i w grupę ludzi, którzy nigdy cienie zostawią i pójdą za tobą w ogień. Proste zasady. Czysty nonkonformizm

Konformizm to ludzie. Widzę niespójność. Po za tym na prawdę bardziej uzasadnioną wiarą w XXI weku jest wiara w boga niż ludzkie oddanie. Ale skoro tak, pozostaje mi życzyć wielu podstaw dla takiej wiary. Dobranoc.

Dodam jeszcze że nonkonformiści to specyficzna grupa ludzi, działająca w swoim obszarze. Nie ma więc mowy o nieścisłości. Tyle