Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczoooooooooooooooooooona

problem z mężem

Polecane posty

Jestem w 6 miesiącu ciąży, mąż w ogóle stracił zainteresowanie mną, dodam że nie przytyłam dużo bo 5 kg, a przed ciążą ważyłam 45 kg, dbam o siebie aby mu się podobać. Seks uprawiamy raz na dwa/trzy tygodnie, ja jednak potrzebuje zbliżeń częściej. Przed ciążą też często odmawiał mi seksu, złapałam go raz na masturbacji. Dzisiaj rano chciałam zrobić mu "loda" to mnie odepchnął. Mam już dość poniżania się, błagania o seks. Rozumiem że może być zmęczony, pracuje ciężko itp

Gość o Boszzzzzz!!!!
Moze on jest pedofilem. Bo 45kg to nie jest waga kobiety.

Gość kolejna sfustrowana wariatka
to jest autorki sprawa ile waży, filigranowe kobiety sa piekne

Gość do o Boszzzzzzzzz!
a Ty ile ważysz? pewnie 80 kg hihih

Gość dezio
ja myśle że to nie przez ciebie , tylko on ma z tym problem w brew pozorom faceci nie myślą tylko o sexie, porozmawiaj z nim powiedz ze potrzebujesz więcej czułości wytłumacz mu to , nie każdy facet takie żeczy zauważa , a jak nie poskutkuje spróbuj aby mu to wyjaśnił jakiś jego kolego , napewno łatwiej załapie;)

Gość 45 kg to za mało na kobietę
dorosłą :O i nie ważę 80 kg, a 55.

Myślę że zamiast wypytywac na forach powinnas porozmawiac z mężem i wyżalic mu się co CIę boli.praca pracą oczywiście bo utrzymac rodzinę musi ale sex także jest potrzebny.Proponuje przygotowac mu świetną kolację, ewentualnie jakaś knajpka, romantyczny klimat i zobaczysz może zechce sie otworzyc przed Tobą i dojdziecie do wspólnego porozumienia.Powodzenia życzę.

Rozmowa była, ciągle tłumaczy że jest zmęczony. Jak kładziemy się spać odwraca się od razu na drugi bok. Zazdrosny chyba też nie jest, bo podrywa mnie jego szef a on ma to gdzieś

a wracając do mojej wagi po prostu byłam chora sporo schudłam i nie mogę przytyć, także na przyszłość nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka

wątpie, bo podobaja mu się kobiety

Gość my ding ding dong
może ma jakąś kochankę na boku? waga 45 kg jest idealna dla niskiej kobiety przecież :O

Gość chyba dla takiej 150 cm
ta waga jest dobra

Gość hsderwyrwa
Moze Twoj maz nie chce sie z Toba kochac bo jestes w ciazy?Nie kazdego faceta TO kreci! Podobno przed ciaza tez za bardzo nie chcial sie z Tpoba kochac....moze za czesto TEGO chcialas?:P

Gość do 45 kg to za mało na kobietę
ja mam 152 cm i waze 45 kg (27 lat) szczerze to specjalnie szczupla nie jestem a ty jak nie masz nic madrego do powiedzenia bo gowno wiesz to sie nie odzywaj

Czyli jest jakiś problem z twoim mężem!! Praca pracą i czasem może być zmęczony po pracy ale nie każdego dnia bo w to nie uwierzę. Może twój mąż ma kogoś na boku??!! Tym bardziej powinien dbać o ciebie teraz kiedy jesteś w ciąży i spełniać twoje marzenia i potrzeby. Powinien wiedzieć że kobieta w twoim stanie ma zmienne humory i większe zapotrzebownie na sex. Musisz poważnie znim porozmawiać i wyjaśnić mu że w twoim stanie potrzebujesz więcej czułości i cepła oraz seksu. Najlepiej wybierzcie cię razem do Ginekologa na rozmowę bo może rzeczywiście problem tkwi w tym że jesteś w ciąży i boi się o dziecko. Lekarz wszystko mu wyjaśni że będąc w ciąży można go uprawiać do któregoś miesiąca. Wiesz mnie się wydaje że jego problem polega na tym że będac w ciąży masz brzuszek i trochę więcej wagi i być może to go zniechęca.

ostatnio mamy też spore problemy rodzinne może to go przerasta?

ja bym zapytala z innej strony... jak bylo wczesniej, nie od razu jak sie poznaliscie bo wiadomo ze wtedy wszystko szleje ale kiedy juz opadly rozowe okulary? ile twoj maz ma lat?

bzdura nie ma żadnej innej kobiety po pierwsze czy ty pracujesz ? jaki macie poziom życia czy to on się martwi o to abyś miała wszystko co potrzebujesz ? ty się starasz aby mu się podobać czy sex jest najważniejszy ? a może on się obawia o dziecko rozmawiałaś z nim że sex w ciąży jest bezpieczny nawet nie masz pojęcia jak faceci myślą

Gość Ten co wiee
Po ile macie lat, jak długo razem? Też pofejrzewam ze ma kogoś na boku

a ja mam odwrotnie, normalnie mi się nie chce, zastosuj terapię szokową, ani słowa o sexie, żadnych podchodów, wypindracz się trochę i sam Cię dopadnie/! u mnie jest tak, że jak on mówi, że mu się nie chce to mi zaczyna się chcieć;)))

Gość Ten co wiee
Gagita mam wrażenie ze to właśnie ty nie masz pojęcia jak myślą faceci

no oczywiście 300 % mężczyzn o niczym innym nie myśli tylko o zdradzaniu panienek siedzących w domu w ciąży, zastanówcie się laska cały dzień czeka na faceta który zapierdala i jak mu jeszcze łeb ciągle suszy yyy ty mnie już nie chcesz ja ci się nie podobam to nie ma się co dziwić ze mu nie staje na jest widok może czas trochę odpuścić

to nie zawsze jest tak ze brak seksu oznacza zdrade. luzik... powoli. trzeba zaczac od tego ze: 1. w zwiazku wiele rzeczy zmienia sie z uplywem czasu. rowniez czestotliwosc seksu. w pewnym momencie moze sie okazac ze jurny kochanek juz nie jest taki jurny bo taka jego natura i jak wraa do poziomu to juz mu sie tak strasznie nie chce. i dopiero wtedy sie okazuje, ze twoje libido szaleje a jego spi... 2. problemy w zwiazku, w rodzinie czy w pracy rowniez rzutuja na to ze nie mozesz sie skupic na seksie i nie myslisz o nim, bo pierwszenstwo ma rozwaizanie problemu a nie mizianie w lozku. wiec byc moze najpierw trzeba zaczac problem, przejsc przez niego wspolnie a potem zabrac sie za seks w zwiazku. 3. brak seksu nie jest rownoznaczny ze zdrada. czesto jest tak ze partner ktory zdradza tak sie nakreca tym ruchankiem na boku ze w domu zaczyna szalec... z wielu przyczyn, bo nie chce zeby zona sie zorientowala, bo mysli o niej a puka zonke... i tak by mnozyc mozna do rana...wiec najprostszym rozwiazaniem bedzie chyba rozmowa z mezem.

Gość POCZYTAJ STATYSTKI
WLASNIE W CIAZY NAJCZESCIEJ FACET.MOCZY W INNEJ CO ZA DURNEE KROWY:D AHA JESTEM FACETEM