Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_M

DWIE GUMKI NA RAZ. Mam obawy :(

Polecane posty

Witam. Wczoraj współżyłam z moim chłopakiem. Dla nas obojga był to pierwszy raz. Niestety, stres przed zajściem w ciążę spowodował, iż chciałam by mój luby założył dwie prezerwatywy. Chyba sobie tym zaszkodziliśmy. Ani on ani ja nie doszliśmy do orgazmu. Gdy przestaliśmy nie było prezerwatyw na jego penisie. Pędem do łazienki sprawdzić czy mam je w środku, oczywiście jakby inaczej. Wyciągnęłam i zauważyłam, że było trochę białej wydzieliny. Niestety nie mam jak obliczyć dni płodnych. Mam problemy z miesiączkowaniem. Ostatni okres trwał 29 dni. Złożyłam wizytę pani ginekolog i powiedziała co i jak. Ale wracając do pytania. Czy mogłam zajść w ciążę? Jakich objaw mam wyczekiwać w ciągu ilu dni? Kiedy zrobić test ciążowy? Jestem tak załamana, że zamiast płakać to wybudza to we mnie śmiech. Pozdrawiam. (Lat 16)

Gość gargamelciaaa
jeżeli mówisz, że nie doszliście ( o ile facet Cię nie oszukuje ) to b. możliwe, że nie jesteś w ciąży, bo w czasie stosunku 'kobieta' też produkuje maź bardzo podobną kolorystycznie do spermy. kiedyś p. ginekolog powiedziała mi, że te płyny, które wydziela 'facet' jeszcze przed dojściem mają b. małą ilość plemników, tak więc szanse na zajście w ciążę są, ale są one małe. a tak nawiasem, to po1. masz 16 lat, jesteś w ch.j niedojrzała ( wnioskuję to po tym co piszesz ) po2. do sexu trzeba dojrzeć ... każdy debil, wie, że 2 zwiększają ryzyko tego, że gumka najzwyczajniej w świecie zjedzie. po3. jeżeli już podjęliście decyzję o współżyciu, uważając, że jesteście na to wystarczająco dojrzali, tak więc wykażcie się swoją dojrzałością i bądźcie gotowi na poniesie konsekwencji wynikających z Waszej głupoty. pozdrawiam.

Gość koc nocny z kafe
dwie gumki wcale nie chronią lepiej od jednej ;) przy pierwszym razie raczej nie będziecie mieć orgazmu

Gość jem kisiel reload
aleś wymyśliła, dwie gumki :D :D pomijając resztę, nie komentuję ale to to jakby ci to wyjaśnić.. to dla chłopaka jak całowanie się przez szybę :D

gargamelciaaa Dużo się naczytałam i tylko tu piszą, że to nie jest dobry pomysł z dwiema.

Gość a ja nie chce lata
sorry ale to śmieszne :D jakim trzeba być idiotą żeby zakładać 2 prezerwatywy naraz. niby czemu to ma służyć buehehehe dziecko zajmij sie nauką

Gość I ty się nazwałaś
Panią??!! No proszę cię.Głupia,niedouczona gówniara a za sex się bierze.nigdy się nie zakłada 2 gumek na raz.To szczyt bezmyślności!