Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczyny błagam pomóżcie, jestem w 31 tygodniu ciąży i wczoraj około 23.00 nagle zaczęło mnie kłuć od brzucha od wysokości piersi aż do samej pochwy, normalnie jakby mi ktoś milion igieł wbił i delikatnie przekręcał i to trwało około 10 minut i uwierzcie mi nie mogłam się ruszyć ani o milimetr potem drugi raz to samo tylko krócej, w czasie tego kłucia dzidzia szalała w brzuchu, a jak się ukłucie skończyło to dzidzia się nie ruszała aż do rana i rano płakałąm bo bałam się najgorszego ale mężuś wywołał kopniaczki :) do jego przyłożonej rączki dzidzia wysłała kopniaka czy któraś z was tak miała nie wiem co to mogło być, nie mówie tu o jakimś delikatnym bólu, ale o mega bolesnym skurczu to moja 1 ciąża nie wiem może tak wygladają skurcze porodowe, ale żeby w takim tygodniu mi się to zdarzyło, błagam doradźcie co to było

Gość moik
a czemu nie skontaktujesz się ze swoim ginem? ja tam skurcze porodowe odczuwałam jako zaciskanie się jakby obręczy na brzuchu. Dotyczyły te skurcze tylko obszaru macicy a nie całego brzucha od piersi począwszy. Aha i skurcze nie trwały 10min a poza tym podczas skurczu mimo że bolało potwornie to się mogłam ruszać. a i dziecko wówczas właśnie się nie ruszało.

teraz we wtorek miałam wizytę, następną mam 14 marca, 1 raz tak miałam, ból zaczął się pod piersiami, piersi nie bolały w ogóle, jak juz się tak nie przydarzy to spytam się na wizycie co to było, a jak to się powtórzy to zadzwonie do gina widze że ty miałas wszystko odwrotnie, dlatego boję się co to mogło być